zondag 3 november

Sheila E.

Autumn Leaves
tickets
Funk & Jazz
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 36,50 euro

Drumster Sheila Escovedo (beter bekend als Sheila E.) deelde het podium of de studio met o.a. George Duke, Herbie Hancock, Billy Cobham, Marvin Gaye, Diana Ross, Lionel Richie, en nog veel, veel meer muzikanten. In meer recente tijden zat Sheila E. achter de drumkit voor Ringo Starr’s All Star Band, en was ze de muzikale regisseur voor artiesten als Jennifer Lopez, Beyoncé en Prince.

Haar talenten voor productie, arrangement en performance waren terug te zien bij de Latin Grammy Awards, de Olympische Spelen, WOW Awards, ALMA’s The Image Awards en de Academy Awards. Voor haar leiderschap als rol van muzikale regisseur voor President Barack Obama’s Performance at The White House: Fiesta Latin werd ze beloond met een Emmy Award voor “Outstanding Music Direction”. Op zondag 3 november komt Sheila E ons jazzfestival Autumn Leaves afsluiten!

Tijdens Autumn Leaves vinden in de maanden oktober en november concerten plaats op verschillende locaties in de Venlose binnenstad. De rest van het programma wordt later bekend gemaakt. Autumn Leaves wordt georganiseerd door Grenswerk, Take Five, Museum van Bommel van Dam en Theater de Maaspoort.

Tips

zaterdag 2 november

JP Joosten & Band

Verstild in Stein
Locatie: Algemene Begraafplaats
zaterdag 16 november

Tribute to the Nineties ft. Rudeboy & Green Lizard

+ Mt. Atlas
zaterdag 2 november

Mother's Finest

zaterdag 30 november

[UITVERKOCHT] Davina Michelle

+ Alissa May
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden