15 mei 2015

SKIP&DIE

+ dOOP vs. Subp Yao + Clap! Deluxe Afterparty
archief
Tropical Bass
Voorverkoop 14 euro
Deurverkoop 16 euro

Dat het met SKIP&DIE sinds het uitbrengen van hun debuutalbum ‘Riots in the Jungle’ in oktober 2012 als een speer gaat, is oud nieuws. De opvallende Zuid-Afrikaanse kunstenares en zangeres Catarina Aimée Dahms (aka Cata.Pirata) en Nederlandse muzikant en producer Jori Collignon (Nobody Beats The Drum) zijn een opvallend duo. Ze schreven het album toen ze op reis waren door Soweto, Johannesburg, Kaapstad en Gugulethu, met een aantal van de beste opkomende muzikanten.

Met hun dynamische mengelmoes van elektronische dance, tropical bass, ragga, hiphop en alles daar tussenin doen ze ieder publiek versteld staan. Bij SKIP&DIE zijn ze niet vies van talen; ze gebruiken onder andere Engels, Afrikaans, Xhosa, Zulu, Spaans en Portugees. Mocht je ze nog niet kennen, mis deze kans om ze live te zien dan niet!

 

​dOOp vs Subp Yao staan aan de wieg van een nieuwe sound in Nederland. De tune ‘Gunshottaflows’  sloeg aan bij Lefto, Guerilla Speakerz, Snelle Jelle (22tracks), Jay Scarlett en Despotin fam die Gunshottaflows draaide in hun (radio) shows. Op 22tracks schopte de track het zelfs tot nummer 2 in de Top22 lijst van de meest gespeelde, gedeelde en gelikete tunes. Ook Generation Bass pikte de video op waardoor hij onder ogen kwam bij de band Skip&Die. De laatste 3 shows (Botanique Brussel, Tivoli en Melkweg) waarmee Skip&Die de tour afsloot, namen ze dOOp en Subp Yao mee als support act. Nu zijn ze weer samen op het podium in Grenswerk!

Tweets

Tips

zaterdag 17 december

Weihnachtsfest mit Heino

in de Maaspoort
zaterdag 7 januari

The Dirty Daddies

The Best Tour Ever Tour
vrijdag 11 november

Wild Romance

+ YOUSTN
vrijdag 14 oktober

Pink Project

presents Animals & Wish You Were Here
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden