vrijdag 3 november

Spinvis

Be-Bop-A-Lula Tour
tickets
Experimentele Pop
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 26 euro

Let op: de kaartverkoop voor deze show start op maandag 13 maart via deze website. 

“We zochten een woord dat iets zou zeggen over deze tour. Het gaat over ons. Het gaat over onze tijd. Het gaat over ons leven op een avond in het heelal. Het woord is Be-bop-a-lula.”

Nog even en het is Pasen. Dan openbaart Spinvis zijn nieuwe album, getooid met de oerkreet die het ontstaan van de rock & roll vergezelde. Be-Bop-A-Lula is Spinvis’ zevende album. Erik de Jong is een van Nederlands succesvolste artiesten. Z’n zes albums zijn goud of platinum en z’n laatste album 7.6.9.6. kwam op 1 binnen in de Top 100.

En zo wordt 2023 weer een Spinvis-jaar, net als de meeste andere sinds 2002. In de voorbije twee decades creëerde de ereburger van Nieuwegein een groots en omvangrijk oeuvre, met een fanbase die zich steeds verder verjongt en verbreedt (66 miljoen streams & counting).

“Be-Bop-A-Lula. De geboorteschreeuw van de Rock&Roll was het, in 1956. Voor de een betekent het niets, voor de ander alles. En precies dat is het idee. Tijdens het maken van de plaat maakte ik een schilderij. Elke dag een uurtje in de garage. De opdracht aan mezelf was zowel simpel als lastig: alleen het plezier van het maken doet er toe, het resultaat speelt geen rol. Het betekent niets. Het is Be-Bop-A-Lula.” – Spinvis

Tweets

Tips

zondag 14 mei

Noémie Wolfs

feat. Simon Casier (Balthazar)
vrijdag 9 juni

Legion of The Damned

+ Defy The Curse + From The Crypt
donderdag 13 april

Martin Turner

ex Wishbone Ash
zondag 25 juni

Down By The River

The Reverend Peyton's Big Damn Band + Scott H. Birham + Rose Marin + Violet's Tale + more TBA
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden