28 september 2023

Strike Anywhere

+ Roughneck Riot + Antillectual
archief
Punkrock
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 19 euro

19:30 Deuren open
20:00 Antillectual
21:00 Roughneck Riot
22:00 Strike Anywhere

Strike Anywhere. Typisch zo’n punkband die al jaren rondtourt, nooit écht is doorgebroken, een cultstatus heeft in underground-kringen en zijn idealen nooit is verloren. Al 15 jaar actief, zeven albums uitgebracht en inmiddels een band die invloedrijk is in de hardcore- en punkwereld. Strike Anywhere is meer dan een band. Het is een beweging, een kracht, een geluid. En het is luid.

Nightmares Of The West is misschien wel de eerste nieuwe muziek van Strike Anywhere in meer dan een decennium, maar in sommige opzichten is het vijftal helemaal niet veranderd. Deze zeven nummers – zes gloednieuwe originelen en een cover van “Opener” van de Londense punkband Blocko – zijn zo vol vuur en woede als alles wat de band heeft geschreven sinds oprichting in Richmond, VA in 1999.

De band neemt versterking mee in de vorm van Roughneck Riot + Antillectual als support acts!

𝗥𝗼𝘂𝗴𝗵𝗻𝗲𝗰𝗸 𝗥𝗶𝗼𝘁 drukt sinds 2005 een stempel op de underground punkscene met hun dynamische en melodieuze sound. Roughneck Riot is beïnvloed door een mix van folk-, punk- en hardcorebands en wordt geprezen om hun energieke liveoptredens. Ze worden gezien als een van de meest unieke en opwindende bands in de Britse punkscene.

𝗔𝗻𝘁𝗶𝗹𝗹𝗲𝗰𝘁𝘂𝗮𝗹 is opgegroeid met ’90’s skatepunk, ’00’s emo en ’10’s orgcore. Een filosofische, krachtige en aanstekelijke vibe, met invloeden van buiten de punkrockwereld zoals DIY van Crass, de authenticiteit van Hüsker Dü en de gitaaracrobatiek van Van Halen.

Tweets

Tips

uitverkocht
vrijdag 18 oktober

Edwin Evers Band

presenteert 80's & 90's Tour
zondag 3 november

Dekker

Call It What You Want
vrijdag 31 mei

Fleetwood Mac - The Incredible Story

door The Cosmic Carnival
vrijdag 19 april

The Exploited

+ Harsh Realms
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden