vrijdag 12 november

Supersister Projekt

tickets
Nederpop
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 25 euro
Deurverkoop 27,50 euro

Ter ere van de band waarvan bassist Ron van Eck en fluitist Sacha van Geest deez’ aard helaas zeer vroegtijdig verlieten, nodigde Robert Jan Stips (Nits) naast oerdrummer Marco Vrolijk vele vrienden uit zijn 50 jaar lang actief muziekleven uit en nam met hen onder de naam Supersister Projekt het album ‘Retsis Repus’ op.

Het album verscheen in 2019 en ontving lovende recensies. Daarnaast speelde de band in dat jaar twee succesvolle shows in Paradiso Amsterdam en Paard Den Haag. In het najaar van 2021 gaat de band namelijk opnieuw het land in met hun clubtour. Ze spelen hier oud Supersister materiaal en hun beste nieuwe werk. Verwacht een verrassende show vol dynamiek en verbazing. Zoals het Supersister betaamd!

In het najaar van 2020 verschijnt er een uitvoerig geïllustreerde biografie van de band. Een boek waar liefhebbers van Nederpop – en de betere popmuziek in het algemeen – menig uurtje leesplezier aan zullen beleven. Van kaft tot kaft vol met feiten en weetjes over (niet alleen de muziek van) Supersister, anekdotes en herinneringen van nauw bij de band betrokkenen, tussen de regels een globale geschiedenis van de popmuziek in Nederland en nooit eerder gepubliceerde foto’s…

Tips

donderdag 28 oktober

Wende

'De Wildernis' in de Maaspoort
vrijdag 11 juni

Lavinia Meijer

Detour
vrijdag 4 juni

Hang Youth

Vroege show om 20:00
zaterdag 10 juli

Massada

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden