donderdag 29 november

Suzan & Freek

+ Flemming
tickets
Akoestische Covers
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 15 euro
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 17,50 euro

Hashtag couplegoals: Suzan & Freek coveren liedjes uit vrijwel elk genre op een volledig eigen wijze, in een akoestische setting. Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen op je Facebook-tijdlijn: de ‘koning en koningin van de covers’ plaatsen wekelijks een nieuwe cover op Facebook in hun rubriek ‘De Minuut’.

 In 2016 ging het duo wereldwijd viraal nadat hun cover van Don’t Let Me Down (origineel: The Chainsmokers) werd ontdekt en gedeeld door niemand minder dan The Chainsmokers zelf. In totaal is de muziek van Suzan & Freek op Spotify al meer dan 20 miljoen keer beluisterd!

Na optredens in het voorprogramma van Milow en Walk Off The Earth, op het Sziget Festival in Boedapest (na het winnen van een wereldwijde ‘campfire contest’), een zomer vol festivals (Paaspop, Concert at Sea, Tuckerville) én een volledig uitverkochte clubtour in het najaar van 2017 & voorjaar van 2018 duiken Suzan & Freek dit najaar nog één keer de clubs in. Van de grootste meezingers tot de kleinste intieme liedjes, alles komt voorbij in een razend tempo!

De support tijdens deze show komt van Flemming. Flemming is een 22 jarige singer songwriter met een unieke stem en een brandende ambitie. Zijn live shows zitten vol energie. Hij beschrijft zijn sound als moderne pop muziek met een licht tintje hip-hop.

Tips

donderdag 20 december

You Win Again

Celebrating The Music of The Bee Gees
+ DJ Robbie H
donderdag 21 februari

Baptiste W. Hamon

+ Nathan Kalish
Down By The River presents
vrijdag 11 januari

Rewind

zaterdag 5 januari

Vandenberg's Moonkings

+ Vandale
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden