03 november 2022

Temple Fang + TankZilla

archief
Spacerock
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 13,50 euro
Deurverkoop 16 euro

Een show van de Amsterdamse band Temple Fang is een enkeltje into outer space. Met een heerlijke groove, trippende psychedelica en geestverruimende solo’s is het niet moeilijk om mee te varen met dit vierkoppige spacerock monster.

Met ex-Death Alley leden Dennis Duijnhouwer en Jevin de Groot in de gelederen wist de band in korte tijd band een grote reputatie op te bouwen met shows op o.a. Roadburn, Paaspop, Fortarock, Into The Void, Desertfest en Sonic Whip.

Longform rock voor fans van The Grateful Dead, Motorpsycho, Hendrix en Coltrane.

Met kersverse drummer Egon Loosveldt aan boord is Temple Fang nu in staat om hun toch al uitgebreide geluid naar nog verder afgelegen hoeken van het muzikale universum te brengen, van prachtige harmonieën tot verbijsterende riffs; maar vooral intens psychedelisch.

We maken hier een hele toffe double bill van en voegen TankZilla toe! TankZilla is het nieuwe muzikale project van zanger-riffmeister Peter van Elderen (Peter Pan Speedrock; Repomen) en drummer-canis lupus Marcin Hurkmans (Wolfskop). Subtiel als een brandende met prikkeldraad omwikkelde honkbalknuppel; strak als Russ Meyer’s pin-ups in cupmaat A. Deze slechts tweekoppige beastmachine is slow & furious en hypnotiseert zijn toehoorders met groovende desert soul.

Tips

vrijdag 19 april

Matt Perriment

presented by Call It What You Want
uitverkocht
donderdag 7 maart

Rowwen Hèze

Clubtour Blieve Loepe
uitverkocht
vrijdag 8 maart

Hallo Venray

in Klup77
uitverkocht
vrijdag 19 april

The Exploited

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden