vrijdag 27 maart

Thank God It’s Donna:
The Original Donna Summer Tribute

met Gare Du Nord starring Carolina Dijkhuizen
tickets
Tribute
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 25 euro
Deurverkoop 27,50 euro

Let op! Tickets voor deze show gaan aanstaande vrijdag 27 september om 10:00 uur in de verkoop!

Na de succesvolle theatertour met 30 uitzinnige zalen eerder dit jaar is het nu tijd om Thank God It’s Donna: The Original Donna Summer Tribute in een uitgebreide clubtour naar de Nederlandse popzalen te brengen. Gare du Nord starring Carolina Dijkhuizen brengen hun respectvolle eerbetoon aan the Queen of Disco in een spetterende live show waarin de vele hits en bijzondere carrière van de in 2012 overleden zangeres tot leven worden gebracht.

Onvergetelijke dance classics als Bad Girls, MacArthur Park, Hot Stuff, Could It Be Magic, I Feel Love, Love To Love You Baby en Last Dance en een podium dat wordt omgetoverd tot een heuse discotheek laten de 70’s en 80’s disco parties herleven; dichter bij Donna kun je niet komen.

De zus van Donna Summer, Linda C. Gaines, zag de show via live stream en gaf namens de familie persoonlijk haar goedkeuring aan Thank God It’s Donna als respectvol eerbetoon aan haar legendarische zus.

Carolina Dijkhuizen: “Van het zingen in de kerk naar hoofdrollen in musicals en de droom om ooit een popster te worden. Donna Summer was en is nog steeds een groot voorbeeld voor mij en haar carrière loopt als een rode draad door mijn leven. Ik vind het geweldig om haar muziek levend te houden op een plek die ook voor haar heel dierbaar was: het podium.

Tips

donderdag 26 maart

Matthews Southern Comfort

The New Mine Albumpresentatie
vrijdag 20 november

Faun

zondag 12 april

The Sadies + Mike & The Moonpies + Jerry Leger & The Situation

Down By The River presents
zaterdag 21 maart

Hitszone

Huilen, fuiven en schuifelen als in 1999
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden