03 november 2023

The Brother Brothers

Down By The River presents
archief
Indie & Folk / Live in de Joriskerk
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 17,50 euro

Het Amerikaanse indiefolkduo The Brother Brothers zou je kunnen omschrijven als de uitgeklede country-versie van Simon & Garfunkel. De tweelingbroers David en Adam Moss hebben beiden hun sporen al verdiend in diverse bands, maar samen klinken ze toch echt het best. Vooral hun zangharmonieën zijn, zoals wel vaker bij familieleden, van een ongekend hoog niveau.

De heren spelen gitaar, cello, viool (fiddle) en bestrijken met hun stemmig gearrangeerde nummers de wat donkerder kant van de appalachian folk & bluegrass. Na hun geweldige show in 2019 op ons Down By The River festival keert de band dit najaar terug naar de intieme en warme setting van de Joriskerk. Dit betekent dat we maar 150 tickets beschikbaar hebben. Wacht niet te lang…

𝗦𝘂𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁: 𝗧𝗵𝗼𝗺𝗮𝘀 𝗚𝗲𝗲𝗹𝗲𝗻𝘀

‘Aanstekelijk’, Sentimenteel, ‘Eerlijk’ en ‘Kwetsbaar’ zijn enkele woorden die gebruikt worden om Thomas’ steeds uitbreidende discografie te beschrijven. Opgegroeid door sitcoms als Friends en The Office bracht Thomas Geelens zijn dagen door op de bank in het in het licht van de televisie. Dankzij deze opvoeding ziet hij het leven als een aaneenschakeling van scènes en momenten. Thomas verwerkt gebeurtenissen uit zijn leven tot herkenbare, grappige en tragische beelden.

Met meer dan 320 duizend maandelijkse luisteraars op Spotify en talloze live optredens is Thomas werkt hard aan zijn droom om zoveel mogelijk mensen te bereiken!

 

Tips

uitverkocht
vrijdag 8 maart

Hallo Venray

in Klup77
vrijdag 14 juni

Bob Wayne

in Klup77
uitverkocht
vrijdag 8 maart

Feuerengel

A Tribute to Rammstein
uitverkocht
vrijdag 12 april

Captain Kaiser

+ support in Klup77
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden