15 december 2023

The Doors Alive

archief
Doors Tribute
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 28 euro

The Doors Alive komen terug naar Venlo! Vorige keren was dit concert compleet uitverkocht, dus haal je tickets in de voorverkoop!

Natuurlijk spelen The Doors Alive alle grote hits van The Doors, zoals ‘Light My Fire’, ‘When The Music’s Over’ ‘The End’ ‘Love Her Madly’ en ‘Riders On The Storm’ deze avond. Om de beleving compleet te maken draagt zanger Mike gedichten van Jim Morrison voor.

Om de authentieke sixties-sound te bereiken, gebruiken de leden van The Doors Alive precies dezelfde instrumenten als The Doors. Zo wordt de magie van The Doors levend gehouden. En terecht!

Frontman Mike lijkt met zijn houding, uitstraling en rijke baritonstem sprekend op Jim Morrison in de late jaren ’60 en ademt de beste optredens van Jim (die op 8 december 2023 80 jaar zou zijn geworden) moeiteloos nieuw leven in.

Toetsenist Cristian verbaast met zijn perfecte interpretatie van de virtuositeit van Ray Manzarek en creëert golven van geluid, die de luisteraar terugbrengt naar de onstuimige tijd van de flower power van weleer.

Tips

zaterdag 9 november

Damian Wilson

Are We There Yet? - A Family Roadtrip
donderdag 4 april

Vandenberg

+ Marco Mendoza
vrijdag 14 juni

Bob Wayne

in Klup77
vrijdag 8 maart

Hallo Venray

in Klup77
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden