08 april 2022

The JB’s

The Original James Brown Band!
archief
Funk & Soul
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 32,50 euro
Deurverkoop 35 euro

James Brown, de Godfather van de soul, creëerde een nieuwe taal voor de wereld: de taal van de funk! Deze nieuwe sound oversteeg alle gestelde kaders zoals muziek, ras, geloof, politiek en cultuur. Miljoenen mensen genoten van het geluid van James Brown en doen dat nog steeds. Door alle jaren heen weken The JB’s nooit van zijn zijde… En nu zijn ze terug!

De hardst werkende band in show business, The JB’s, brengen de originele sound van James Brown terug! Met internationaal bekende artiesten die stuk voor stuk samen met James Brown op het podium hebben gestaan brengen The JB’s precies dat geluid dat James Brown uniek maakte terug op het podium.

Van “The Capeman” Danny Ray,  die actief was als Mr Brown’s mc vanaf 1960, tot bassist Fred Thomas die al lid is van de The JB’s sinds 1971! The JB’s hebben ook de enige echte, meest funky, trombonist Fred Wesley uitgenodigd om deel te nemen aan dit reünie project. Daarnaast hebben ze eindelijk een zanger gevonden met een fantastisch eigen geluid, Chris Rob. Met deze opstelling zijn The JB’s klaar om de wereld weer wat meer funky te maken!

Tips

zondag 6 oktober

The Dublin Legends (Formely The Dubliners)

On The Road Again Tour
vrijdag 17 januari

VENUES

Transience Tour
zondag 9 februari

The Bootleg Beatles

Celebrating The Fab Four on Film
woensdag 27 november

Leoniden

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden