vrijdag 17 november

The Kik

+ Clean Pete
tickets
Nederbiet
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 17 euro / Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 19,50 euro

Het mag dan even geduurd hebben voordat er nieuwe studiowerk aan de oppervlakte is gekomen, maar The Kik heeft niet stil gezeten. Het zou geen cliché zijn als er geen kern van waarheid in zat. Na het verschijnen van album 2 volgden een club en festival tour door stad en land (jawel!). En ook maakte The Kik hun tweede theatervoorstelling die, weliswaar in het verlengde ligt, maar compleet op zichzelf staat, ten op zichtte van hun ‘normale’ optredens. En al die ervaring en emoties die het leven en het theater en die festivals met zich mee brengen heeft The Kik zowel muzikaal als inhoudelijk trachten te vatten in het album Stad & Land. Nog steeds doorspekt van het tijdloze jaren ’60 geluid. Maar verrijkt met nog meer muzikaliteit, emotie en humor. En altijd op het scherpst van de snede.

 

En dan was er nog die vertaalde cover van Chef Special, Schuilen bij Jou, die achteloos bij Giel op 3FM in de vroeg morgen de wereld in slingerde. Daarnaast hebben voormannen Dave von Raven en Arjan Spies ook nog acte de presence gegeven in menig (muzikaal) televisieprogramma. Van De Zomer Voorbij tot De Winter Voorbij. En van De Wereld Draait Door tot… ja, tot wat eigenlijk? In ieder geval worden ze in het echt leven nog altijd bijgestaan door bassist Marcel Groenewegen, toetsenist Paul Zoontjens en drummer Ries Doms.

De support deze avond komt van Clean Pete. Vervlochten samenspel en samenzang zoals alleen verweven genen die kunnen brengen; u bent vast en zeker bekend met de opzienbarende verschijning Clean Pete. Twee zussen net zo on-inwisselbaar als dat ze verwisselbaar zijn – en ergens daar tussenin liedjes die zonder blikken en blozen je hart ondersteboven hangen.

Tweets

Tips

donderdag 9 november

PACESHIFTERS

Cut ’N’ Run - Tour 2017
zaterdag 7 april

Memphis Maniacs

Clubtour 2018
zondag 12 november

The Cactus Blossoms

Down By The River presents
zondag 5 november

Seun Kuti & Egypt 80

Zoon van afrobeat-pionier Fela Kuti
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren