14 oktober 2022

[VERPLAATST] Pink Project

Animals & Wish You Were Here
archief
Pink Floyd Tribute
Open 20:00 / Aanvang 20:30

LET OP: Het concert van Pink Project vanavond in Grenswerk kan helaas niet doorgaan. De band heeft ons zojuist laten weten dat een van de bandleden is te ziek om te spelen. Super balen! Maar buiten onze macht en echt niks aan te doen…

Maar! We hebben echter ook goed nieuws. We hebben meteen een nieuwe datum voor deze show besproken met de band. Pink Project in Grenswerk wordt verplaatst naar zaterdag 10 december. 

De gekochte tickets blijven natuurlijk gewoon geldig voor deze nieuwe datum, hiervoor hoef je geen actie te ondernemen. Kun je niet op deze datum? Een refund aanvragen is dan mogelijk. Alle kaartkopers worden hiervan op de hoogte gesteld via e-mail.

Het publiek wil Pink Floyd horen, in optima forma, dát is het doel van Pink Project the band. Al ruim een kwart eeuw weten zij de muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten in de theaters en op poppodia. In oktober 2022 gaat de band op clubtour door Nederland, waarbij ze 2 iconische Pink Floyd albums Animals & Wish You Were Here integraal zullen uitvoeren.

Compleet met quadrafonische sound en een spectaculaire lichtshow is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan.

Pink Project The Band
Charles Dehue – Leadvocals
Ruud Verwijk – Leadguitars, leadvocals
Jason Waasdorp – Bass, Backingvocals
Arjan van Iperen – Drums
Giovanni Pepe – Keyboards
Hans Hendrik – Electric & acoustic guitars,
Konstantin Illiev – Saxophones, Keyboards
Jacqueline van der Heiden – Backing vocals
Angeline van Rossum – Backing vocals

Pink Project wordt door kenners en critici wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands. Een bezoekersreactie: “Wat een fantastisch optreden. Tot tranen toe geroerd. Coverband is echt een understatement. Het is Pink Floyd 2.0…

Tips

zaterdag 16 december

Jett Rebel

vrijdag 10 november

Mother's Finest

zondag 10 december

Fleddy Melculy

Antichlist Benelux Tour Part II w/ special guests Skroetbalg
vrijdag 22 december

YORI

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden