zaterdag 19 januari

This is Jackson’s THRILLER

Clubtour 2019
tickets
The King of Pop
Open 20:00 / Aanvang 21:00
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 21 euro
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 19 euro
(De prijzen zijn inclusief alle kosten)

Ze zijn terug! Na het uitverkochte concert in 2016 keert THIS IS JACKSON terug in 2019! En wel met een compleet nieuwe show rondom het album Thriller.

In 1982 verschijnt het album THRILLER! Een icoon in de popmuziek, grensverleggend op alle vlakken. Het album katapulteerde MJ naar ongekende roem. In januari en februari 2019 staat THRILLER centraal tijdens de clubtour van This Is Jackson. De negenkoppige band gaat dit iconische album live spelen. Geen minuut gaat verloren, alle knallers zoals Billy Jean, Human Nature, PYT, Beat It en Thriller komen voorbij. Maar er is meer. Het podium wordt volledig in de spooky halloween stijl van de Thriller-video aangekleed, ondersteund met op maat gemaakte visuals. In dat decor speelt de band alle nummers van THRILLER, afgewisseld met een reeks grote hits uit de rest van Jackson’s carrière.

This Is Jackson
Sinds 2016 brengt deze club een ode aan The King Of Pop. Gewapend met een internationale negenkoppige liveband met Monty Wells (USA – montywellsmusic.com) op zang, aangevuld met vier top dansers én tweevoudig finalist van Turkey’s Got Talent – Fatih Kilci als Michael Jackson danser.

Tips

zaterdag 8 december

Johan

JHN na negen jaar terug met nieuwe album
vrijdag 25 januari

DeWolff

Thrust Tour Benelux
vrijdag 23 november

Club Guy & Roni

Mechanical Ecstasy
donderdag 27 september

Bo Saris

Nieuwe tracks, vette soul en classic Boris-songs
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden