zaterdag 19 januari

This is Jackson’s THRILLER

+ Radio Grenswerk met The Fonz
tickets
The King of Pop
Open 20:00 / Aanvang 21:00
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 19 euro
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 21 euro

Ze zijn terug! Na het uitverkochte concert in 2016 keert THIS IS JACKSON terug in 2019! En wel met een compleet nieuwe show rondom het album Thriller.

In 1982 verschijnt het album THRILLER! Een icoon in de popmuziek, grensverleggend op alle vlakken. Het album katapulteerde MJ naar ongekende roem. In januari en februari 2019 staat THRILLER centraal tijdens de clubtour van This Is Jackson. De negenkoppige band gaat dit iconische album live spelen. Geen minuut gaat verloren, alle knallers zoals Billy Jean, Human Nature, PYT, Beat It en Thriller komen voorbij. Maar er is meer. Het podium wordt volledig in de spooky halloween stijl van de Thriller-video aangekleed, ondersteund met op maat gemaakte visuals. In dat decor speelt de band alle nummers van THRILLER, afgewisseld met een reeks grote hits uit de rest van Jackson’s carrière.

This Is Jackson
Sinds 2016 brengt deze club een ode aan The King Of Pop. Gewapend met een internationale negenkoppige liveband met Monty Wells (USA – montywellsmusic.com) op zang, aangevuld met vier top dansers én tweevoudig finalist van Turkey’s Got Talent – Fatih Kilci als Michael Jackson danser.

Tips

vrijdag 22 maart

Teitur

in de Joriskerk
vrijdag 15 maart

Douwe Bob

donderdag 18 april

King King (UK)

zaterdag 23 maart

Bob Marley's Legend Tribute

by Rootsriders
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden