22 december 2019

Tom Petty & The Heartbreakers

honourably played by Dave Vermeulen's Voltage
archief
Tribute
Open 20:00 / Aanvang 20:45
Deurverkoop 18,50 euro
Voorverkoop 16 euro

20:00 Deuren open
20:45 Tom Petty & The Heartbreakers played by Dave Vermeulen’s Voltage

In oktober 2017 is helaas de legende Tom Petty veel te vroeg op 66 jarige leeftijd overleden. Petty is een groot voorbeeld voor veel artiesten, ook voor Dave en zijn mannen! En volgens hen is er te weinig aandacht voor deze artiest. Na een succesvolle eerste clubshow tour langs de mooie zalen in Nederland is Dave Vermeulen’s Voltage dit najaar terug met een mooi eerbetoon aan Tom Petty & The Heartbreakers.

Met bekende hits als “Free Fallin'” en “Mary Jane’s Last Dance”, zal het Nederlandse publiek nogmaals genieten van een gepassioneerde band die het ultieme Tom Petty gevoel benadert.

“Petty was een grootmeester in songwriting & performing, samen met zijn Heartbreakers. Mijn muzikale carrière heb ik voor een groot deel aan hem te danken en elke plaat van hem staat in mijn platenkast. It works, connects and celebrate life’s. Let’s return the favor and celebrate his life! – Dave Vermeulen”

Dave begon zijn carrière met zijn eigen band Voltage in 2011 en had zijn eerste doorbraak bij het grote publiek tijdens zijn avontuur bij The Voice Of Holland 2015, waar hij uiteindelijk tweede werd. Drie eigen clubtours, grote festivals als de Zwarte Cross, Paaspop, spelen tijdens het na programma van zijn eigen helden Status Quo in de HMH kwamen allemaal voorbij.

Voltage is een good old fashioned rock band uit Brabant. In september 2017 verscheen hun tweede album ‘Around The Bend’. Vette bluesrock is nog altijd het basisingrediënt. Maar op ‘Around The Bend’ laat de band ook meer Southern Rock en Americana horen.

Tweets

Tips

vrijdag 6 november

Massada

zondag 9 augustus

Michelle David & The Gospel Sessions

We Kunnen Weer!
zondag 26 juli

Afterpartees

We Kunnen Weer!
maandag 28 december

[UITVERKOCHT] TOP2000 in Concert 2020

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden