16 november 2019

Tribute to the Nineties ft. Rudeboy & Green Lizard

+ Mt. Atlas
archief
Nineties
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 18 euro
Deurverkoop 21 euro

20:00 – Doors
20:30 – Mt. Atlas
21:30 – Green Lizard & Rudeboy

Na drie succesvolle club en twee festival tours in Nederland wordt de Tribute to the Nineties ft. Rudeboy & Green Lizard verlengd met een nieuwe set nummers van o.a. Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Beastie Boys en Alice In Chains. De Urban Dance Squad nummers worden uitgevoerd door de Silver Surfering Rudeboy, juist de originele zanger van deze legendarische band. Verwacht een set met alleen maar krakers. Kortom deze goedlopende samenwerking wordt naar een nog hoger niveau getild. The nineties are back!

Green Lizard
Amsterdams gezelschap met als middelpunt de gebroeders Tjon Ajong. In 1996 weten ze met een mix van grunge, hardrock en metal De Grote Prijs Van Nederland in de wacht te slepen. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album Identity (Sony Music). Daarna volgen nog twee platen en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop, Roskilde, Vans Warped Tour en support tours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie).

Silver Surfering Rudeboy
Zanger/rapper van de legendarische Nederlandse band Urban Dance Squad.

Support komt van Mt. Atlas. Winaar Nu Of Nooit. Pinkpop 2018. Je zou ze een Heerlense hybride kunnen noemen, de mannen van Mt. Atlas. Leden van Recession Youth, Sugar Plum en The Ten Bells ‘verhuisden’ naar Mt. Atlas, het gelijknamige dorp in het noordelijk halfrond waar hun songs over vertellen en zich afspelen. “Stoner, grunge- en garage in een trauma verwekende beerput van dood en verderf. Denk aan Queens of the Stone Age, System of a Down, Nirvana en een mand pas geboren puppies die in de fik staat. Mt. Atlas has spoken!

Tweets

Tips

vrijdag 10 maart

Feuerengel

A Tribute To Rammstein + DJ Beardlock
donderdag 13 april

Martin Turner

ex Wishbone Ash
vrijdag 12 mei

Rootsriders

CatchAFire50 - Anniversary Tour
zaterdag 27 mei

Randy Hansen

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden