01 november 2019

[UITVERKOCHT] Trijntje Oosterhuis

archief
Pop
Open 20:00 / Aanvang 20:45
Voorverkoop 23 euro

Let op: Dit concert is compleet uitverkocht. Er zullen dus ook geen tickets meer worden verkocht aan de deur.

20:00 Deuren open
20:45 Trijntje Oosterhuis

Een album geproduceerd door Jett Rebel, een nieuwe single én een nieuwe clubtour; Trijntje Oosterhuis gaat terug naar hoe het allemaal begon:

Amsterdam, begin jaren negentig. In het clubcircuit speelt een toen nog onbekend bandje. Een broer en zus, en een handvol bevriende muzikanten. De muziek die ze maken: aanstekelijke popliedjes. Dat waren wij dus, zegt Trijntje over de begintijd van Total Touch. ‘Daar heb ik de basis gelegd waar vanuit ik verder kon groeien. Nu 25 jaar later blik ik terug op mijn carrière en ga ik terug naar dat gevoel van vroeger. Deze nieuwe tour staat in het teken van mijn muzikale roots: met een band op het podium, muziek maken en popliedjes zingen. Ik wil het intiem houden, ik ben dicht bij het publiek, maar het publiek is ook dicht bij mij.’

Op Trijntje haar nieuwe album ‘Dit Is Voor Mij’ schrijft ze onder meer samen met Alain Clark, Diggy Dex, Vieze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig, Glen Faria en Linde Schöne. Daarnaast is het album geproduceerd door Jett Rebel. Een combinatie van oude rotten en jong, nieuw talent. Voor Trijntje was het maken van dit album een bijzonder proces. Ze werkte samen met muzikanten die deels uit een andere generatie komen, maar een belangrijk verwantschap delen: dezelfde muzikale roots en een grote passie voor muziek.

Tweets

Tips

vrijdag 27 november

Janse Bagge Bend

40 Jarig Jubileum
vrijdag 20 november

Faun

vrijdag 28 augustus

New Cool Collective

We Kunnen Weer!
vrijdag 10 juli

Drum&Beeker

We Kunnen Weer!
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden