09 december 2022

Tusky

+ Captain Kaiser + Burlers + DJ Beardlock
archief
Punk
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 16 euro
Deurverkoop 18,50 euro

Punkers unite! We gaan lekker rammen in december met de Benelux punkrock koningen Tusky. Als support komen de Belgen van Captain Kaiser mee. Local heroes Burlers (Horst waddup!) openen het bal. Let’s go!

Nadat de in 2005 opgerichte post-hardcore/punkrock band John Coffey na zijn 3e album ‘The Great News’ in mei 2016 aankondigde om voor onbepaalde tijd te stoppen, duurde het niet lang voordat er een nieuw punkrock geboortekaartje werd rondgestuurd. Tusky werd geboren uit pure liefde tussen gitarist Alfred van Luttikhuizen, gitaar tech Sjors van Reeuwijk en drum tech Bas Allein Richir (alle drie afkomstig uit het John Coffey-team). Na het vertrek van de twee John Coffey-mannen Alfred en Christoffer werd Tusky nieuw leven ingeroepen door het aantrekken van Vladimir Stevic en Quirin Wijgers van de bands Pene Corrida en All Doomed. Gewapend met een nieuw studio-album is Tusky klaar om de wereld te heroveren.

Captain Kaiser: Vijf ongeschoren, maar verder propere jongemannen uit de Kempen. Captain Kaiser debuteerde in 2018 met Dog Days On Deck, een plaat die als een sneltrein door de Kempische punkscene ging. Met shows op ondere andere Jera, Sjock, Clamotte Rock, Retie Rock & Breda Barst maakte deze Belgen snel naam. Met de release van The Drovers Inn in voorjaar 2021 is de band helemaal klaar om post-corona terug het kot te gaan afbreken.

Burlers is een viertal dat sinds 2021 ergens tussen Amsterdam en Horst samenkomt om met elkaar onverwerkte tienerwoede, burgerlijke ongehoorzaamheid en doodgewone primitieve emoties een plek te geven. Hun debuut cassette bevat vier beukende tracks gemaakt om je door je maatjes kelder te slingeren. In net iets meer dan zes minuten van messcherpe riffs, ronkende bass en af en toe een blastbeat vervagen ze de lijn tussen traditionele hardcore punk en garage punk. Burlers = een punkband.

+ DJ Beardlock

Tips

vrijdag 12 mei

Rootsriders

CatchAFire50 - Anniversary Tour
vrijdag 15 september

Dulfer! Total Response

Tour 2023
vrijdag 3 november

Spinvis

Be-Bop-A-Lula Tour
vrijdag 13 oktober

Wende

Sterren Lopen + Charlot
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden