14 mei 2022

Typhoon

+ Luna Mae
in samenwerking met De Maaspoort
archief
Hiphop
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 33,50 euro
Deurverkoop 36 euro

Typhoon (Glenn de Randamie, 1984) is een verhalenverteller die op een eerlijke en kwetsbare manier rapt, spreekt en zingt. Grote levensthema’s weet hij op een rake manier te vangen in persoonlijke uitingen over liefde, geloof, keuzes, slavernij en ambitie.

Door middel van zijn kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen neemt Typhoon je mee in het gesprek dat gaande is in de maatschappij, maar vooral ook in zijn persoonlijke leven en laat zijn licht erop schijnen. Nooit vingerwijzend, maar altijd in verbinding. In zijn live shows is deze verbinding een ervaring: je wordt niet alleen muzikaal, maar ook fysiek meegenomen in het verhaal dat hij te vertellen heeft.

Waar of hoe je zijn muziek ook luistert, Typhoon raakt je in je ziel en zet je aan het denken over jouw eigen leven, visie en gevoelens. Zijn muziek is een viering van het mens-zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde.

Zijn nieuwe album Lichthuis is uitgekomen op 30 oktober 2020. Lichthuis is een persoonlijke reis met universele waarden. “Een plek die geen angst kent en niets meer vraagt dan te zijn wie we zijn op dit moment vandaag.”

De support tijdens deze show is Luna Mae! Muziek is Luna’s therapie. Dit resulteert in warme kwetsbare maar, ook vibey luisterliedjes met een vleugje silky 90’s R&B/Neo-Soul. In 2015 liet ze haar muzikaliteit al horen met haar debuut EP ‘Sky’. Daarnaast vergaarde ze bekendheid als backing vocals bij o.a. Waylon, Glennis Grace & Ronnie Flex.

Dit concert in Grenswerk is in samenwerking met De Maaspoort Theater & Events

Tweets

Tips

vrijdag 10 juni

GW:AM presents Spitnoise + System Overload

Voltcraft b2b Emphasis + Genisys + Re-Pulz + Hosted by MC Omen
donderdag 14 juli

The Sadies

uitverkocht
zaterdag 28 mei

[UITVERKOCHT] Sonnentanz

w/ Eddy Peterson + Kaki Tiga + Men on The Moon + Pave
uitverkocht
zaterdag 15 oktober

Wende

'De Wildernis' in de Maaspoort
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden