vrijdag 8 oktober

Voltage

Laatste tickets!
tickets
Southern Bluesrock
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 15 euro

Deze show gaat door, zonder 1.5 meter, mét de CoronaCheck app. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

Vorig jaar was Dave Vermeulen nog op bezoek in Grenswerk met zijn Tribute to Tom Petty tour… Aankomende september is hij echter terug voor een full band show met Voltage! Voltage werd in 2011 opgericht door Dave Vermeulen, toen nog als coverband. Al snel verschoof de focus van covers naar eigen materiaal. Dit resulteerde in een eerste EP in 2012 en debuutalbum Travellin’ Men in het voorjaar van 2015. In 2017 verscheen opvolger ‘Around The Bend’. Het materiaal was inmiddels aangevuld met Americana en country invloeden. Meerdere eigen clubtours, festivals als Paaspop en Zwarte Cross en diverse voorprogramma’s volgden.

Dit jaar kwam Voltage met het derde volledige album ‘It’s About Time’. Zoals we van de band uit Helmond gewend zijn, bevat ook dit album Southern Bluesrock op zijn best. Het resultaat zijn elf eerlijke songs, zonder poespas, recht voor zijn raap.

“De songs gaan over hoe het voelt om de underdog te zijn en de struggles die je hebt als muzikant, zeker als je gitaarmuziek maakt. Ik vind het belangrijk dat dit soort muziek overeind blijft, hoe moeilijk het ook is. Dit is de muziek waar ik ooit verliefd op ben geworden, muziek die spreekt vanuit het hart. Eerlijker dan deze plaat wordt het niet!”

Tweets

Tips

donderdag 16 december

Weihnachtsfest mit Heino

in de Maaspoort
vrijdag 6 mei

L.A.vation

Worlds Greatest Tribute to U2
vrijdag 22 oktober

Flying Horseman

zondag 5 december

Hendrix 50th Memorial Show

door The Tightropes + Tom Veltien
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden