12 april 2018

[UITVERKOCHT] Waylon

The World Can Wait Tour
+ afterparty by DJ Java
archief
Singer-songwriter
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 33,50 euro
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 31 euro

20:00 deuren open
21:00 Waylon
23:00 DJ Java

Let op: Er zijn twee concerten van Waylon in Venlo in 2018. Dit concert in Grenswerk is inmiddels uitverkocht. Op 7 september staat hij bij onze collega’s en buren van De Maaspoort. Tickets voor het concert in De Maaspoort zijn te krijgen via deze link. Beide concerten worden door Grenswerk en De Maaspoort gezamenlijk geproduceerd en gepromoot.

In het jaar waarin hij voor de tweede keer voor Nederland gaat deelnemen aan het songfestival, zou je denken dat de rest van de wereld juist niet kan wachten. Maar niets is minder waar. Waylon bedient eerst een deel van zijn eigen Nederlandse fans voordat hij afreist naar Portugal om heel Europa te gaan verrassen. Deze tour, die een aftrap is van misschien wel het meest bepalende jaar voor Waylon, zal het publiek onder andere een voorproefje geven van het langverwachte persoonlijke album met gelijknamige titel. Het album zal na het songfestival worden gereleased. “The World Can Wait” wordt het album waarbij Waylon terugkeert naar zijn liefdevolle muzikale roots, die nog steeds geworteld zijn in Nashville. Een album waarbij hij zijn grote helden van de country music eert maar door vooral zijn eigen sound in die voor hem zo inspirerende omgeving te omarmen.

“Ik wil dat mensen die live naar mij komen kijken volledig kunnen opgaan in de muziek. Op het podium ben ik er helemaal voor mijn publiek, dat verwacht ik ook deze keer meer dan ooit van hen. Het liefst heb ik dat iedereen zijn mobiele telefoon thuis laat of minimaal uitzet. Vaak ga je toch filmen of foto’s maken. Je creëert weer een filter tussen wat je ervaart. Wat is een herinnering waard als je hem persé moet delen. Net of het anders niet is gebeurt. Hoe mooi zou het zijn als je die paar uur daar even los van komt en alleen met jezelf of mij een dialoog aangaat. Gewoon genieten. The World Can Wait”

Tweets

Tips

vrijdag 25 januari

DeWolff

Thrust Tour Benelux
zondag 17 maart

Heino

Afscheidstour 2019
donderdag 20 december

You Win Again

Celebrating The Music of The Bee Gees
vrijdag 16 november

Courbois - Somers - Courbois

Aftershow Young Gun Silver Fox
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden