donderdag 10 oktober

Waylon

Wicked Anniversary Tour
laatste tickets
Pop
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 35 euro

Na uitverkochte shows in Grenswerk in 2014, 2017 én 2018 is het anno 2024 eindelijk weer zo ver. Waylon komt terug naar Venlo! 

Waylon is het levende bewijs van waar het NIET winnen van een talentenjacht allemaal toe kan leiden. 15 jaar en 8 albums later komt het allemaal samen in de “Wicked Anniversary Tour”.

Wicked Ways is de titel van zijn eerste album in 2009 en het begin van de zeer succesvolle carrière van 1 van Nederlands beste zangers. Een carrière die begon met het fragment uit Hollands Got Talent waarin de jonge Waylon de juryleden in 2008 tijdens de auditie omver blies met zijn versie van ‘This Is A Mens World ‘.

📸 Foto door Robin Eggenkamp

In 15 jaar volgen na Wicked Ways: The Escapist, Common Linnets ( met Ilse Delange), Heaven After Midnight, Seeds, The World Can Wait, Human en zijn Nederlandstalige uitstapje: Gewoon Willem.

Maar het waren niet alleen albums; ook twee songfestival deelnames (waarvan 1 deelname op de tweede plaats eindigde), een succesvolle carrière als coach van The Voice of Holland en zijn uitverkochte concerten in Rotterdam Ahoy waar hij ongeëvenaard de grootste hits uit de Top 1000 Allertijden verzorgt, want live op het podium is hij op zijn best!

Er is geen excuus om deze fantastische samenvatting van 15 jaar niet te gaan zien.

Tips

vrijdag 1 november

Hef

Elfstedentocht
Tien Jaar Grenswerk
zondag 3 november

Dekker

Call It What You Want
Tien Jaar Grenswerk
woensdag 27 november

Leoniden

donderdag 25 juli

Noi!se

+ The Young Ones
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden