zaterdag 15 januari

Wende

'De Wildernis' in de Maaspoort
tickets
Singer - Songwriter / Theater
Open 20:00 / Aanvang 21:00
Voorverkoop 31 euro

Dit sta-concert vindt plaats in de Frans Boermans zaal in Theater de Maaspoort. Dit concert is een co-productie van Grenswerk en de Maaspoort. Tickets voor dit concert in de Maaspoort zijn te koop via beide podia.

WENDE presenteert De Wildernis, een volledig nieuwe show in theaters en clubs door het hele land. In samenwerking met een (inter-)nationaal team van gerenommeerde schrijvers en ontwerpers gaat ze op zoek naar antwoorden op vragen die we liever niet stellen, maar die ons raken in ons hart, hoofd en onderbuik. Nieuwsgierig, moedig en rusteloos gaat ze van de gebaande paden af en zet licht op gebieden waar normaal de schaduw heerst.

Haar ontdekkingsreis resulteert in een voorstelling zoals alleen Wende die kan maken; een concert waarin ze muziek en design versmelt tot zinnenprikkelend totaaltheater. Met schurende teksten, dampende elektronica en klassieke invloeden sleept ze al jaren het vertellende lied van Piaf en Brel de 21e eeuw in. Haar eigenzinnige ideeën dagen haar uit tot het leveren van consequente topkwaliteit en zijn de stuwende kracht achter een permanente zoektocht naar vernieuwing. Dat maakt haar tot één van de meest opzienbarende artiesten van Nederland. Haar albums en voorstellingen werden meermaals bekroond; van meerdere Edisons, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Gouden Harp tot een aanstelling als huiskunstenaar van Koninklijk Theater Carré.

De pers over Wende:

‘Bij Wende is er geen ontkomen aan’ | De Volkskrant

‘Een zingende Wende overtreft al het andere’ | NRC

‘Een klasseavond’ | Telegraaf

‘Wende biedt ieder dwalend mens perspectief’ | Het Parool

‘Strak opgebouwd theaterconcert van zeldzame klasse’ | Theaterkrant

 

 

Tweets

Tips

donderdag 21 april

Glennis Grace

vrijdag 25 maart

[UITVERKOCHT] Lex Uiting

Gans Veur Gaon Clubtour
uitverkocht
vrijdag 28 oktober

De Dijk

uitverkocht
woensdag 9 februari

Het Zesde Metaal

in de Maaspoort
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden