vrijdag 13 oktober

Wende

Sterren Lopen + Charlot
laatste tickets
Alternative Pop
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 34 euro

Na een uitverkochte show in 2018 in Grenswerk en vorig jaar in De Maaspoort, keert Wende nu terug voor ronde drie. Pas op, er zijn nog maar een paar tickets verkrijgbaar…

Wende is één van de meest veelzijdige artiesten in Nederland. Ze gaat van pop naar elektronisch, naar jazz en klassiek, en combineert deze muziekstijlen al jaren in grensverleggende interdisciplinaire albums en voorstellingen. Haar prijzenkast weerspiegelt die diversiteit; ze won een Edison in bijna elke categorie en werd als actrice genomineerd voor een Gouden Kalf.

Wende’s carrière begon in 2003; sindsdien maakte ze zes albums en vijf eigen voorstellingen in binnen- en buitenland. Sinds 2017 cureert ze Kaleidoscoop, waarvoor ze uitdagende samenwerkingen aanging met o.a. Typhoon, Blaudzun en S10. Met haar succesvoorstellingen MENS en De Wildernis speelde ze in uitverkochte theaters en clubs door het hele land en op festivals als Down The Rabbit Hole en Into the Great Wide Open.

Haar album MENS won de Edison Pop Award 2019 in de categorie Beste Album en werd genomineerd voor het Beste Nederlandstalige Album. In september verschijnt haar nieuwe album ‘Sterrenlopen’, hierop staan onder andere de onlangs uitgebrachte nummers ‘Het Is Genoeg’, ‘Dit Is Alles’, en ook enkele songs uit de Wildernis hebben een plek gevonden op dit nieuwe album.

Tweets

Tips

donderdag 30 november

Mamas Gun

vrijdag 12 januari

DeWolff

uitverkocht
woensdag 27 december

Classic Hits in Concert

Woensdag 27 december 2023
uitverkocht
woensdag 25 oktober

Lords of The Underground + Non Phixion

Ill Bill + Goretex + Sabac Red & DJ Eclipse
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden