donderdag 25 oktober

Wende – MENS

tickets
Open 20:00 / Aanvang 21:00
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 28,50 euro / Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 31 euro

Let op: dit concert is in samenwerking met Theater de Maaspoort. Dit concert vindt plaats in Grenswerk. Tickets zijn verkrijgbaar via deze website of de website van De Maaspoort.

Singer/songwriter, theatermaakster, chansonnière, actrice, performer, producer, artist in residence bij Koninklijk Theater Carré; Wende is het allemaal en helemaal. Met haar scherpzinnige eigen stem en gezonde hekel aan hokjes en trends vertelt ze verhalen op het snijvlak van wie en waarom. Wende gebruikt haar podium vooral voor uitdagende, grensverleggende projecten waarbij taal, techniek en genre steeds een andere, verrassende rol spelen. Zo is haar meest recente project MENS een even rauw als spraakmakend tijdsbeeld met bloedspannende electrobeats en openhartige, breekbare liedjes. De voorstelling werd begin 2018 bewerkt tot Wende’s eerste Nederlandstalige album en toert nu voor het tweede seizoen langs poppodia, festivals en theaters.

Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren als een van de meest veelzijdige en bevlogen artiesten van Nederland. Met haar scherpzinnige eigen stem en gezonde hekel aan hokjes en trends weet ze haar publiek telkens weer diep tussen hart en ziel te raken.

Tweets

Tips

zondag 18 november

Bob Dylan Approximately

A Tribute to Robert Zimmerman
uitverkocht
vrijdag 26 oktober

[UITVERKOCHT] Fastlove

A Tribute to George Michael
donderdag 11 oktober

Brel in Venlo

40 jaar later
donderdag 20 december

You Win Again

Celebrating The Music of The Bee Gees
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden