25 oktober 2018

[UITVERKOCHT] Wende

MENS
archief
Open 20:00 / Aanvang 21:00
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 31 euro
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 28,50 euro

Let op: dit concert is in samenwerking met Theater de Maaspoort. Dit concert vindt plaats in Grenswerk. Dit concert is compleet uitverkocht. Er zijn dus ook geen tickets meer verkrijgbaar aan de deur. 

Singer/songwriter, theatermaakster, chansonnière, actrice, performer, producer, artist in residence bij Koninklijk Theater Carré; Wende is het allemaal en helemaal. Met haar scherpzinnige eigen stem en gezonde hekel aan hokjes en trends vertelt ze verhalen op het snijvlak van wie en waarom. Wende gebruikt haar podium vooral voor uitdagende, grensverleggende projecten waarbij taal, techniek en genre steeds een andere, verrassende rol spelen. Zo is haar meest recente project MENS een even rauw als spraakmakend tijdsbeeld met bloedspannende electrobeats en openhartige, breekbare liedjes. De voorstelling werd begin 2018 bewerkt tot Wende’s eerste Nederlandstalige album en toert nu voor het tweede seizoen langs poppodia, festivals en theaters.

Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren als een van de meest veelzijdige en bevlogen artiesten van Nederland. Met haar scherpzinnige eigen stem en gezonde hekel aan hokjes en trends weet ze haar publiek telkens weer diep tussen hart en ziel te raken.

Tweets

Tips

vrijdag 8 mei

L.A.vation

Worlds Greatest Tribute to U2
donderdag 26 maart

Matthews Southern Comfort

The New Mine Albumpresentatie
donderdag 19 november

Kim Wilde

Greatest Hits World Tour
Locatie: de Maaspoort
zaterdag 18 april

[UITVERKOCHT] Suzan & Freek

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden