23 december 2023

WHAM! tribute by WHAMANIA!

Last Christmas Edition
archief
Tribute
Open 19:30 / Aanvang 21:00
Voorverkoop 27 euro

Welcome to Club Tropicana! Een dansavond waarbij we de beste hits van voor – tijdens en na WHAM! draaien met als hoogtepunt het live optreden van WHAMANIA! dé tribute act van de legendarische band WHAM!. Waar in de 60’s de Beatlemania ontstaat, domineert Whamania de 80’s.

Op 23 december gaan we met de speciale Last Christmas Editie terug de tijd in naar de hoogtijdagen van WHAM!. Met WHAMANIA! staan ‘George Michael en Andrew Ridgeley’ weer samen terug op het podium met een 12-koppige band die muzikaal niet van echt te onderscheiden is, inclusief blazers en natuurlijk ‘Pepsi & Shirlie’! De hele avond kan er meegezongen worden want  DJ Alex van Oostrom (40UP) draait de pre- en afterparty van Club Tropicana!

𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗧𝗿𝗼𝗽𝗶𝗰𝗮𝗻𝗮 𝗱𝗿𝗶𝗻𝗸𝘀 𝗮𝗿𝗲 𝗳𝗿𝗲𝗲! Weten hoe jij eenvoudig kans maakt op een gratis cocktail tijdens Whamania In Grenswerk? Klik dan hier en wie weet sta jij met een heerlijke Careless Whiskey, Club Tropicana Sunrise, Wake me up before you mojito of Freedom Fizz in je hand 23 december.

 

WHAMANIA!

Tijdens het 40ste jubileumjaar van de band gaan we op reis van de prille jeugdjaren van George en Andrew, naar de kleurrijke Club Tropicana tijd en hun grote afscheidsconcert in 1986. Van Wake Me Up Before You Go-Go, Last Christmas, Club Tropicana, Freedom, I’m Your Man, The Edge Of Heaven tot Everything She Wants. Tussen de nummers door tonen korte documentaire hoofdstukken op een groot scherm achter de band hun unieke verhaal van vriendschap, plezier en wereldwijde erkenning. WHAMANIA! is een nooit eerder vertoond live concert, documentaire op groot scherm én eerbetoon aan WHAM! in één.

Volg WHAMANIA!: Website | IG | FB

DJ Alex Van Oostrom

DJ Alex van Oostrom (40UP) is verantwoordelijk voor de pre- en afterparty rondom WHAMANIA!. Vooraf brengt hij hits uit de periode van 1975 tot 1982. Alle hits uit die periode waar Andrew en George samen zo van hielden en hun eerste danspasjes op oefenden komen voorbij. Na de show draait van Oostrom de lekkerste late 80’s en vroege jaren 90 plaatjes, swingbeat en early house. 

Timetable Club Tropicana

20:00: Aanvang pre party met DJ Alex van Oostrom
21:00:  Aanvang WHAMANIA!
22:00: Aanvang after party met DJ Alex van Oostrom
00:00: Einde

Tips

zaterdag 9 november

Damian Wilson

Are We There Yet? - A Family Roadtrip
donderdag 12 september

Ten Years After

donderdag 23 mei

Nevenproject

met o.a. Jack Poels (Rowwen Hèze)
zondag 6 oktober

The Dublin Legends (Formely The Dubliners)

On The Road Again Tour
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden