vrijdag 1 december

Wiegedood

Support: Alkahest
tickets
Black Metal
Open 19:30 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 21 euro

Asgrauwe, dodelijke klanken die je ziel vastgrijpen, zo kunnen we de sound van de Belgische black metal band Wiegedood het beste beschrijven. Sind hun debuut in 2015 weet de band, bestaande uit leden van Amera, Oathbreaker en Rise and Fall, in een korte periode indruk te maken.

Het nieuwste album ‘There’s Always Blood At The End Of The Road’ richt zich op de smerigste en meest walgelijke aspecten van de menselijke aard en samenleving. Het verkent gebieden waar de vorige trilogie niet eens aan heeft gekrast, zowel tekstueel als muzikaal.

Het biedt een uit de eerste hand blik op pure walging, een psychotische rit met synthesizers, taperecorders, hete jazz uit de club en verontrustende samples. Het is zeker een verandering ten opzichte van hun vorige werk, een donkere wending naar iets onverwachts en ongewenst.

Support: Alkahest

Alkahest bestaat uit jonge, getalenteerde muzikanten met een levendige sound die zich vertaalt in intense live shows. De band speelde dit jaar haar eerste show op het internationaal gerenommeerde Roadburn Festival. Dankzij hun uiteenlopende muzikale achtergronden draagt elk bandlid bij aan de toevoeging van uiteenlopende componenten aan hun geluid – het unieke alchemic doom death metal handelsmerk.

Tips

vrijdag 19 april

The Exploited

vrijdag 31 mei

Fleetwood Mac - The Incredible Story

door The Cosmic Carnival
zondag 21 januari

Burning Witches

+ Gomorra
zaterdag 20 januari

Ronnie James Dio

The Memorial Concert
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden