woensdag 9 september

Wilson & Wakeman

Seated show
tickets
Akoestische Rock
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 18,50 euro
Deurverkoop 21 euro

Dit concert is verplaatst naar woensdag 9 september. Je tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoef je geen actie te ondernemen.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn op de nieuwe datum dan kunnen wij het volledige bedrag van je order of losse tickets restitueren. Mocht je hier gebruik van willen maken dan kun je dit regelen via onze ticketing partner Eventix. Alle kaartkopers ontvangen van Eventix een mail (op het e-mailadres waarmee de tickets zijn besteld) met daarin de mogelijkheid om een refund aan te vragen. Mocht je deze e-mail niet ontvangen hebben dan kun je ook via de originele order mail die je van Eventix gekregen hebt ook een refund aanvragen.

Heb je hier vragen over? Neem dan direct contact op met Eventix via tickets@eventix.nl of (+31) 085 8883007.

Damian Wilson
Damian Wilson is een songwriter en zanger die op meer dan 70 afzonderlijke album-releases verscheen. Damian is algemeen bekend in het rockgenre, voor bands en projecten zoals Headspace, Threshold, Ayreon en het Engelse rockensemble van Rick Wakeman. Als soloartiest heeft hij 5 soloalbums, een dvd en een retrospectief verzamelalbum uitgebracht. Hij speelde ook de hoofdrol van Jean Valjean in Les Misérables tijdens hun UK National Tour.

Adam Wakeman
Adam Wakeman is vooral bekend als toetsenist en gitarist bij Ozzy Osbourne en Black Sabbath. Daarnaast heeft hij ook 9 albums met zijn vader Rick Wakeman en 4 soloalbums uitgebracht. Als klassiek getrainde pianist doorkruisen zijn albums vele genres en stijlen, van klassiek tot rock. Hij schreef mee aan het platina-verkoopalbum Scream 2010 met Ozzy Osbourne en toerde ook uitgebreid met Travis, Annie Lennox, Will Young, Slash, 10CC en nog veel meer.

Tweets

Tips

donderdag 1 oktober

Gallowstreet

vrijdag 18 juni

The JB's

The Original James Brown Band!
vrijdag 6 november

Massada

zaterdag 20 maart

Mamas Gun

met Andy Platts (Young Gun Silver Fox) + support by Joel Sarakula
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden