17 april 2022

Wilson & Wakeman

Seated show
archief
Akoestische Rock
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop 18,50 euro
Deurverkoop 21 euro

Wilson & Wakeman komen terug naar Venlo! Dit rock-duo wist in april 2019 voor fantastisch concert in een uitverkochte Joriskerk te zorgen. Reden genoeg om de mannen uit te nodigen voor een concert in Grenswerk. Met Damian op zang en akoestische gitaar en Adam op piano, zang en akoestische gitaar. Ze spelen nummers uit hun individuele catalogi en van artiesten waarmee ze hebben samengewerkt. Dit alles wordt verweven met verhalen en herinneringen uit hun uitgebreide tourcarrière in deze niet te missen show.

Let op: dit is een speciale seated show. Er zijn slechts 200 plekken (stoelen) beschikbaar.

Damian Wilson
Damian Wilson is een songwriter en zanger die op meer dan 70 afzonderlijke album-releases verscheen. Damian is algemeen bekend in het rockgenre, voor bands en projecten zoals Headspace, Threshold, Ayreon en het Engelse rockensemble van Rick Wakeman. Als soloartiest heeft hij 5 soloalbums, een dvd en een retrospectief verzamelalbum uitgebracht. Hij speelde ook de hoofdrol van Jean Valjean in Les Misérables tijdens hun UK National Tour.

Adam Wakeman
Adam Wakeman is vooral bekend als toetsenist en gitarist bij Ozzy Osbourne en Black Sabbath. Daarnaast heeft hij ook 9 albums met zijn vader Rick Wakeman en 4 soloalbums uitgebracht. Als klassiek getrainde pianist doorkruisen zijn albums vele genres en stijlen, van klassiek tot rock. Hij schreef mee aan het platina-verkoopalbum Scream 2010 met Ozzy Osbourne en toerde ook uitgebreid met Travis, Annie Lennox, Will Young, Slash, 10CC en nog veel meer.

Tweets

Tips

zaterdag 17 december

Weihnachtsfest mit Heino

in de Maaspoort
uitverkocht
zaterdag 26 november

[UITVERKOCHT] Pollux duit Springsteen

woensdag 19 oktober

FAUN

donderdag 10 november

[UITVERKOCHT] Ultimate Eagles

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden