16 november 2018

[UITVERKOCHT] Young Gun Silver Fox

+ Sounds DJ Team
archief
70's Westcoast Pop
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 25 euro
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 22 euro

Dit concert is compleet uitverkocht! Er zijn dus ook geen tickets meer verkrijgbaar aan de deur.

20:00 Deuren open
21:00 Aanvang concert

Young Gun Silver Fox bestaat uit Shawn Lee (producer en multi-instrumentalist, werkte samen met o.a. Jeff Buckley, Kelis en Amy Winehouse) en Andy Platts (leadzanger van funk-soulband Mamas Gun). Young Gun Silver Fox maakt laidback jaren 70 Westcoast Pop, in het straatje van bands als The Eagles, The Doobie Brothers, Hall & Oates en Steely Dan.

Op vrijdag 20 april komt hun nieuwe album AM Waves uit. Dit album werd opgenomen in Engeland. Eerder aangekondigde shows in Nederland (In Mezz Breda en Melkweg Amsterdam) verkochten al uit. Young Gun Silver Fox stond vorig jaar ook op Zomerparkfeest in Venlo.

De stemmen en talenten van Lee en Platts lijken voor elkaar gemaakt. Het resulteert in betoverende melodieën, pakkende songstructuren en schitterende harmoniezang. Een sound met soul, die ondanks alle referenties anno nu volledig authentiek is. Dit alles op de superieure wijze geproduceerd, met een rijk en vol geluid, wat de echte topstudio’s in Los Angeles in de jaren zeventig zo onderscheidde. Een avond vol nostalgische weemoed naar lange autoritten met open dak over de Californische Pacific Coast Highway, langs wuivende palmbomen en met die originele westcoastpop als soundtrack. Een feest van herkenning voor de oudere muziekliefhebbers en een openbaring voor de jongere fans van de populaire retrosound van de Amerikaanse westkust.

Tweets

Tips

zaterdag 30 maart

Memphis Maniacs

Music For The Mashes
+ Radio Grenswerk
vrijdag 15 februari

Baer Traa

EP Presentatie Out of Thin Air
+ Maurice van Hoek + DJ Peter Beeker
zaterdag 6 april

Wilson & Wakeman

in de Joriskerk
woensdag 12 juni

Rumours

A Fleetwood Mac Tribute
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden