vrijdag 16 november

Young Gun Silver Fox

Albumtour 'AM Waves'
tickets
70's Westcoast Pop
Open 20:00 / Aanvang 20:30
Voorverkoop (incl. 1,- servicekosten) 22 euro
Deurverkoop (incl 1,- servicekosten) 25 euro
(De prijzen zijn inclusief alle kosten)

Young Gun Silver Fox bestaat uit Shawn Lee (producer en multi-instrumentalist, werkte samen met o.a. Jeff Buckley, Kelis en Amy Winehouse) en Andy Platts (leadzanger van funk-soulband Mamas Gun). Young Gun Silver Fox maakt laidback jaren 70 Westcoast Pop, in het straatje van bands als The Eagles, The Doobie Brothers, Hall & Oates en Steely Dan.

Op vrijdag 20 april komt hun nieuwe album AM Waves uit. Dit album werd opgenomen in Engeland. Eerder aangekondigde shows in Nederland (In Mezz Breda en Melkweg Amsterdam) verkochten al uit. Young Gun Silver Fox stond vorig jaar ook op Zomerparkfeest in Venlo.

De stemmen en talenten van Lee en Platts lijken voor elkaar gemaakt. Het resulteert in betoverende melodieën, pakkende songstructuren en schitterende harmoniezang. Een sound met soul, die ondanks alle referenties anno nu volledig authentiek is. Dit alles op de superieure wijze geproduceerd, met een rijk en vol geluid, wat de echte topstudio’s in Los Angeles in de jaren zeventig zo onderscheidde. Een avond vol nostalgische weemoed naar lange autoritten met open dak over de Californische Pacific Coast Highway, langs wuivende palmbomen en met die originele westcoastpop als soundtrack. Een feest van herkenning voor de oudere muziekliefhebbers en een openbaring voor de jongere fans van de populaire retrosound van de Amerikaanse westkust.

Tweets

Tips

zaterdag 10 november

Nielson

Diamant Tour
zaterdag 8 december

Johan

JHN na negen jaar terug met nieuwe album
donderdag 20 december

You Win Again

Celebrating The Music of The Bee Gees
vrijdag 14 december

Delinquent Habits

Latino Hiphop legends
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden