Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
14 april 2015

Another Brick in The Wall

The Pink Floyd Sound keert terug naar Poppodium Grenswerk. Op 20 juni zal de band een herhaling doen van The Wall, de uitverkochte optredens die afgelopen november plaats vonden in het toen net geopende poppodium aan de Peperstraat. Iedereen die toen geen kans heeft gehad om het uitverkochte concert te bezoeken krijgt nu weer een kans.

Poppodium Grenswerk zal in samenwerking met de Midden-Limburgse band The Pink Floyd Sound het album integraal gaan uitvoeren, wederom aangevuld met muzikanten en vocalisten uit Venlo en daarbuiten. Het spektakelstuk zal op zaterdag 20 juni opgevoerd gaan worden. De vorige keer toen dit concert plaats had verkocht het beide dagen uit in Grenswerk.

The Wall, het meesterwerk van Roger Waters en Pink Floyd uit 1979 is sterk met de Berlijnse Muur verbonden. Tijdens live uitvoeringen werd een levensgrote muur gebouwd tussen band en publiek, als metafoor voor isolatie en eenzaamheid. Nadat Waters in 1981 Pink Floyd verliet, zou The Wall pas weer live uit worden gevoerd na de val van de Berlijnse Muur. Aan het legendarische concert in Berlijn werkte een hele rits bekende artiesten mee.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren