Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
26 maart 2015

Bo Saris keert na uitverkocht concert terug naar Venlo

samenwerking tussen Poppodium Grenswerk en theater de Maaspoort

Bo Saris komt op 30 oktober terug naar Venlo. Dit kondigde hij afgelopen vrijdag aan op het podium tijdens zijn uitverkochte show in Poppodium Grenswerk. Dit concert zal plaats vinden in de Frans Boermanszaal van theater de Maaspoort. Dit concert is tevens de aftrap van een samenwerking tussen Poppodium Grenswerk en theater de Maaspoort.

Bo Saris – Bo Saris maakte in 2004 (toen nog gewoon als Boris Titulaer) furore bij het Nederlandse publiek door het talentenprogramma Idols te winnen. Zijn eerste single, ‘When You Think Of Me’, ging vervolgens maar liefst 80.000 keer over de toonbank en zijn debuutalbum ‘Rely On Me’ behaalde binnen een maand de gouden status. In de jaren daarna bracht hij nog twee albums uit, scoorde nog een top 10 hit met ‘If You Wanna Roll With Me’, trad op tijdens Noorderslag en North Sea Jazz en won een Edison Jazzism Publieksprijs voor zijn tweede album ‘Holy Pleasure’.

In 2013 gooide hij het roer om en ging hij verder als Bo Saris. Hij trok naar de UK om te werken aan een nieuwe sound en schakelde topproducer Andre “Dre” Harris in (Usher, Robin Thicke, Michael Jackson). Afgelopen voorjaar bracht hij zijn nieuwe album “Gold” uit.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren