Café

De terrassen mogen weer open!

Van woensdag t/m zondag hebben wij ons cafe en terras geopend tussen 10:00 en uiterlijk 00:00 uur! En kun je weer even ouderwets genieten van de lekkerste hapjes, drankjes en goede muziek. Vooraf reserveren hoeft niet, maar wil je er zeker van zijn dat je een tafeltje hebt, raden wij dat wel aan! Reserveren kan via het tooltje onderaan de pagina.

Menukaarten

ONTBIJT & LUNCH

FINGER- & STREETFOOD

Je kunt bij ons afhalen! 

Van woensdag t/m zondag van 11:00 tot 20:30 kun je ook thuis, op de zaak of in het park genieten van onze gerechten! Bestel je lievelingsgerechten via Whatsapp en kom ze op jouw gewenste tijdstip afhalen!

App ons het volgende door:

1. Je naam
2. Afhaaldatum (wo-zo)
3. Gewenste afhaaltijd
4. Je bestelling natuurlijk!

Wij zijn volledig cashless, dus betalen kan alleen met de pin. Wil je de deur liever niet uit? Je kunt nog altijd bestellen via InVenlo!

Recepten & meer!

Wij begrijpen dat jullie ook nu verlangen naar de heerlijke gerechtjes van Bert, de frisse drankjes van Celine of de fijne playlists van Lieke. Om jullie niet helemaal met lege handen achter te laten, delen wij hier onze geheime recepturen! Zo kun je via Houseparty of Zoom toch nog een gezellige vrijmibo starten met de lekkerste hapjes en drankjes van Grenswerk!

Vegan Rendang by Bert
Holy Egg Cocktail by Celine
Dirty Martini by Celine
Seargeant Sunsplash by Celine

 

Reserveren

Voor groepsreserveringen vanaf tien personen hebben we mooie arrangementen. Voor meer info stuur je een mail naar anneleen@grenswerk.nl. Moeten we een plekje voor je vrijhouden? Reserveer dan via bovenstaand tooltje of bel even met 077 326 6530.

Grenswerk Café
Peperstraat 10
5911 HA Venlo

Openingstijden:

Woensdag tot en met zondag vanaf 10:00 uur.

Onze keuken is geopend tot 21:30 uur.

 

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden