Café

De terrassen mogen weer open!

Van woensdag t/m zondag hebben wij ons terras geopend tussen 12:00 en 18:00 uur! En kun je weer even ouderwets genieten van de lekkerste hapjes, drankjes en goede muziek. Vooraf reserveren hoeft niet, maar wil je er zeker van zijn dat je een tafeltje hebt, raden wij dat wel aan! Reserveren kan via het tooltje onderaan de pagina.

Menukaarten

TAARTJES
LUNCH
FINGERFOOD
STREETFOOD

Wij blijven bezorgen! 

Ondertussen laten we je ook thuis niet in de steek. Dat bezorgen is ons goed bevallen, dus dat blijven wij doen! Van woensdag t/m zondag van 11:00 tot 20:30 brengen wij onze gerechtjes gewoon bij je thuis, op de zaak of in het park! Bestellen kun je doen via Whatsapp: 06 25472844.

App ons het volgende door:

1. Je naam
2. Afhaal- of bezorgdatum (wo-zo)
3. Gewenste afhaal- of bezorgtijd
4. Als je wilt dat we komen bezorgen; je adres.
5. Je bestelling natuurlijk!

We komen met de pin aan huis. Afhalen kan natuurlijk ook (volgens de richtlijnen van het RIVM) en ook kun je nog altijd bestellen via InVenlo.

Recepten & meer!

Wij begrijpen dat jullie ook nu verlangen naar de heerlijke gerechtjes van Bert, de frisse drankjes van Celine of de fijne playlists van Lieke. Om jullie niet helemaal met lege handen achter te laten, delen wij hier onze geheime recepturen! Zo kun je via Houseparty of Zoom toch nog een gezellige vrijmibo starten met de lekkerste hapjes en drankjes van Grenswerk!

Vegan Rendang by Bert
Holy Egg Cocktail by Celine
Dirty Martini by Celine
Seargeant Sunsplash by Celine

 

Reserveren

Voor groepsreserveringen vanaf tien personen hebben we mooie arrangementen. Voor meer info stuur je een mail naar anneleen@grenswerk.nl. Moeten we een plekje voor je vrijhouden? Reserveer dan via bovenstaand tooltje of bel even met 077 326 6530.

Grenswerk Café
Peperstraat 10
5911 HA Venlo

Openingstijden:

Woensdag tot en met zondag vanaf 11:00.

Onze keuken is geopend tot 20:30.

 

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden