Café

We gaan weer open!

Yeahhh! We hebben jullie gemist en kunnen eigenlijk niet meer wachten om open te gaan! Vandaar dat wij de eerste week van juni, 7 dagen de deuren openen! Zo kunnen we jullie na al die maanden allemaal eindelijk weer verwelkomen! En daar hebben we zin in! Maandag, dinsdag en woensdag starten we om 16:00 uur, en van donderdag t/m zondag kun je vanaf het ontbijt (10:00 uur) al bij ons terecht!

Voor het restaurant én voor het terras geldt dat je met maximaal 2 personen aan 1 tafel mag zitten, tenzij jullie uit hetzelfde huishouden komen; dan mogen jullie met meerdere personen plaats nemen!

Voor een plekje binnen in het café moet er vooraf gereserveerd worden. Dat kan via deze website of telefonisch: 077 326 6530.

Mocht je gezondheidsklachten hebben, verzoeken wij je thuis te blijven!

Ook is onze keuken nog steeds open voor bestellingen via InVenlo! We hebben een aangepaste kaart samengesteld met onze all-time favorites van de streetfoodgerechten. Ook hebben we een select aantal fingerfoodgerechtjes voor jullie klaarstaan.

Bekijk hier onze menukaarten:

BORRELKAART
FINGERFOOD
ONTBIJT & LUNCH
STREETFOOD

Ook de muziek tijdens het eten hebben we geregeld. We hebben een ‘Bites-To-Share’ menuutje samen gesteld waar je een single van de Singles Only collectie bij krijgt! Zo kun je terwijl je, na een wekenlang gemis, eindelijk weer van ons eten kunt genieten, een plaatje draaien om weer even helemaal terug in de Grenswerk-vibe te komen!

Mocht je toch een ommetje met de hond gaan maken, dan kun je er ook voor kiezen je bestelling af te halen! Dit doe je door van een mailtje met je bestelling vóór 15:00 uur te sturen naar: bestellen@grenswerk.nl. Dan plannen wij een afhaalmoment met je in. Let op: We nemen alleen pinbetalingen aan!

Grenswerk Café in tijden van Corona

Wij begrijpen dat jullie ook nu verlangen naar de heerlijke gerechtjes van Bert, de frisse drankjes van Celine of de fijne playlists van Lieke. Om jullie niet helemaal met lege handen achter te laten, delen wij hier onze geheime recepturen! Zo kun je via Houseparty of Zoom toch nog een gezellige vrijmibo starten met de lekkerste hapjes en drankjes van Grenswerk!

Vegan Rendang by Bert
Holy Egg Cocktail by Celine
Dirty Martini by Celine
Seargeant Sunsplash by Celine

Menukaart

Onze bezorg en afhaal-menukaart vind je hier:

Menu Quarantaine Tijd (do – vr – za – zo vanaf 17:00)

 

Reserveren

Voor groepsreserveringen vanaf tien personen hebben we mooie arrangementen. Voor meer info stuur je een mail naar info@grenswerk.nl. Moeten we een plekje voor je vrijhouden? Reserveer dan via bovenstaand tooltje of bel even met 077 326 6530.

Grenswerk Café
Peperstraat 10
5911 HA Venlo

Openingstijden:

Donderdag tot en met zondag vanaf 10:00.

Onze keuken is geopend tot 21:30.

 

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden