Club Grenswerk

Aankomende Club Grenswerk shows

  • 14.11 donderdag

    Indian Askin

    + Tape Toy

    Nu-punk / Open 20:00 / Aanvang 20:30 / € 13,-

 

Welkom bij Club Grenswerk!

Wil jij ook bij onze club?  Voor slechts €35,- mag je jezelf voor één jaar tot Club Grenswerk-lid rekenen en hebben we een aantal hele toffe aanbiedingen voor je! Maar wat krijg je hier dan precies voor terug?

1. Gratis toegang bij minimaal 15 Club Grenswerk shows
(door ons geselecteerde concerten en dance-avonden)

Wij selecteren het komende jaar minimaal 15 Club Grenswerk concerten en/of dance-avonden. Clubkaart-houders kunnen speciale Club Grenswerk tickets bestellen. Vervolgens kunnen deze concerten gratis bezocht worden. GRATIS. Voor niks, noppes, nada dus!

2. Korting in het Grenswerk Café

Op vertoon van je Grenswerk Clubkaart krijg je 15 procent korting op je eigen (persoonlijke) besteding in het Grenswerk Café.

Hoe bemachtig ik zo’n Grenswerk Clubkaart?

We zijn sinds kort over gestapt op een nieuw ticketsysteem genaamd Eventix. Voor het bestellen van een pas gebruik je deze link. Stuur ons na de bestelling een mailtje op clubkaart@grenswerk.nl en vermeld hier in je naam, adres, geboortedatum en e-mailadres. We maken je lidmaatschap dan in orde.

Kan ik mijn Clubkaart verlengen?

Dat kan ook natuurlijk! Verlengen doe je makkelijk via deze link. Stuur ons na de bestelling een mailtje op clubkaart@grenswerk.nl dan maken we een nieuwe code voor je aan.

 

foto copy

 

Algemene voorwaarden Club Grenswerk:
– De Clubkaart is strikt persoonlijk en staat op naam geregistreerd. Bij misbruik wordt je Clubkaart ingenomen.

– Als we de Club Grenswerk shows bekend maken kunnen dit concerten of dance-avonden zijn die al in de voorverkoop zijn. We kunnen er niets aan doen als je al een kaartje hebt hiervoor. Blijkt het later een gratis show te zijn, dan kun je je kaartje alsnog proberen te verkopen aan een ander. Of gewoon gezellig een vriend of vriendin meenemen natuurlijk!

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden