Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
2 oktober 2020

Corona-maatregelen

Wat betekenen de huidige Corona maatregelen voor je bezoek aan Poppodium Grenswerk?

De Veiligheidsregio Limburg Noord heeft akkoord gegeven op het continueren van alle concerten volgens het huidige protocol. Onze programmering in de zaal voor de komende periode gaat dus gewoon door en we zien er naar uit je te verwelkomen bij ons. Wel vragen we uiteraard nog steeds aan iedereen die ons bezoekt om verantwoordelijkheid te nemen en de algemene RIVM richtlijnen op te volgen. Voel je je niet lekker, blijf dan thuis en neem geen risico. Onze gehanteerde protocollen, landelijk opgesteld door onze branche vereniging VNPF, zijn reeds zeer strikt en daarmee veilig maar we vragen aan iedereen om het gezonde verstand te gebruiken. Als we rekening houden met elkaar en de maatregelen netjes opvolgen voorkomen we besmettingsgevaar. Op deze manier kan Grenswerk, samen met de andere podia, culturele instellingen en uitgaansgelegenheden in Venlo, voorlopig op een veilige manier open blijven.

Concreet:

– De programmering in de zaal wordt gecontinueerd (maximaal 90 personen)
– Na 21:00 mogen we geen bezoekers meer ontvangen. Als er dan nog een show bezig is dan kan het uitlopen. Om uiterlijk 22:00 sluit de bar.
– Grenswerk Café blijft geopend (tot maximaal 30 personen per ruimte, maximaal 40 personen op het terras, reserveren is gewenst)
– Onze oefenruimtes blijven geopend (tot maximaal 4 personen per ruimte)
– Verhuur van ons pand blijft mogelijk (tot 30 personen per ruimte)
– Reserveren voor het café is noodzakelijk
– Bij alle bezoeken (zowel café als podium) zullen wij triage toepassen

Wij verzoeken jullie altijd de aanwijzingen van ons personeel op te volgen.

Corona Protocol Grenswerk

De corona-tijd houdt het een en ander in voor je bezoek aan Grenswerk. We moeten met een hele hoop dingen rekening houden. We hebben daarom een aantal regels opgesteld om dit in zo goed mogelijke banen te leiden. Hierbij een overzicht wat je van ons kunt verwachten, maar ook wat wij van jou verwachten.

Mondkapjes
– We geven bezoekers vanaf 13 jaar het dringende advies om een mondkapje op te doen bij binnenkomst en tijdens verplaatsingen in het pand. Als je eenmaal op je stoel zit tijdens de show mag het mondkapje af.

Algemeen
– Blijf thuis als je klachten hebt.
– Houd ten alle tijde 1,5 meter afstand van anderen.
– Neem je legitimatie mee. Dit is verplicht. Hier kan op gecontroleerd worden aan de deur.

Aankomst
– Bij je aankomst bij Grenswerk wacht je voor de ingang. Hier zijn vakken gemaakt waarin je op afstand van je voorgangers kunt staan.
– Houd ook alvast je ticket klaar. We scannen je ticket meteen bij binnenkomst. Je ticket printen kan, maar is niet nodig. We kunnen hem ook scannen van je telefoon.
– Er is geen garderobe mogelijk.
– Houd voldoende afstand van elkaar bij het naar boven lopen op de trap.

Horeca
– Je wordt bij binnenkomst langs de bar (in de foyer) geleid om een drankje te halen. Deze bar is ook open tijdens de show. Deze avond is volledig cashless, betalen doe je met PIN. Er is geen muntverkoop. Reeds gekochte oranje en gele munten zijn uiteraard wel in te leveren.

Zaal
– Bij de ingang van de zaal word je door onze publieksbegeleiders naar een plek gewezen. De zitplekken worden ter plekke op basis van binnenkomst bepaald. Reserveren hiervoor is niet mogelijk.
– Na de show wordt de zaal vanuit achteren weer leeg gemaakt. Dit gebeurt ook weer op volgorde van binnenkomst.

Toiletten
– Mocht je naar het toilet willen, let dan even op de wachtrij voor de toiletten. Er mogen maximaal twee personen tegenlijk op de toiletten aanwezig zijn. Er is hier helaas erg weinig ruimte. Probeer dan ook voor de zekerheid om van te voren naar het toilet te gaan.

Heb je vragen over dit bericht, mail ons dan even op info@grenswerk.nl.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren