Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
26 oktober 2020

De Studio Roept

Op onze mengtafels ligt inmiddels een laag stof. En dat geldt misschien ook wel voor jullie instrumenten en apparatuur. Hoog tijd dat we alles schoonblazen! DE STUDIO ROEPT.

Grenswerk biedt studiotijd voor vier acts uit de regio. Samen met een professionele engineer mag je twee dagen aan de slag in onze inpandige opnamestudio. In deze studio werd het album van Hannah Williams & the Affirmations onlangs nog geschreven. Ook Moksi nam er hun album op. Een live-performance, een demo, die ene vocal op de juiste manier op de beat; het maakt niet uit. Het enige wat je moet doen is een plannetje schrijven.

Alle genres zijn welkom. Zit je in een band, ben je onderdeel van een hiphop crew of ben je een producer? We vinden alles tof! Ook je niveau is niet van belang. Wat wel telt is je plan. We zoeken muzikanten en producers die zich binnen een straal van 50 kilometer bevinden.

Wat moet je doen?
Stuur vóór 13 november een mail naar destudioroept@grenswerk.nl en leg daarin uit wat je precies wil doen. Simpel gezegd: hoe ga je die twee dagen gratis studiotijd benutten en wat zijn je plannen met de opnames? Dat kan beknopt, één A4-tje is genoeg. Wij kiezen de beste vier plannen en geven desgevraagd begeleiding en tips in het verdere proces. Ook zullen we zorgen voor verslaglegging (in video en beeld) van jullie studio sessies.

Niet twijfelen, gewoon schrijven. DE STUDIO ROEPT.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren