Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
14 juni 2016

Dustin van Rhienen vertrekt als directeur Grenswerk

Directeur Dustin van Rhienen vertrekt per 1 september als directeur van Grenswerk in Venlo, om op die dag aan de slag te gaan als operationeel directeur bij Poppodium 013 in Tilburg. Van Rhienen is bijna 3 jaar directeur geweest van het Venlose podium.

‘Vanaf mijn eerste dag bij Grenswerk heb ik me bevoorrecht gevoeld om in mijn eigen stad te mogen werken in een prachtig nieuw poppodium en zo kon bouwen aan een stevig fundament voor de toekomst. Ondanks dat ik bij Grenswerk nog genoeg uitdagingen had was dit de beroemde trein die voorbij kwam en die ik niet kon laten gaan’, aldus van Rhienen.

Bestuursvoorzitter John Straten van Grenswerk zegt dat het bestuur aan de ene kant wat verrast is door het relatief snelle vertrek van de directeur, maar ziet het aan de andere kant als een duidelijke erkenning voor de positie die het nieuwe Grenswerk in amper twee jaar tijd binnen de landelijke popwereld heeft bereikt. ‘We wisten bovendien bij de start al dat dit geen eindstation voor Dustin zou zijn, en dat zijn ambities binnen de podiumscene hoger lagen. Dat 013, als grootste poppodium van Nederland, voor hem gekozen heeft is niet alleen voor Dustin maar ook voor Grenswerk een mooie pluim’, aldus Straten.

Het bestuur van Grenswerk gebruikt de komende zomerperiode om zich te beraden over de opvolging van Dustin van Rhienen.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren