Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
4 augustus 2021

En Toen Werd Het Stil

We hebben in samenwerking met Halo Media en Peter Beeker een documentaire gemaakt over het poppodium tijdens het afgelopen corona-jaar. En Toen Werd Het Stil schetst een beeld van de uitdagingen en frustraties waarmee het poppodium de afgelopen periode te maken heeft gehad. Grenswerk wist afgelopen week ook de Limburgse Popprijs voor Beste Muziekorganisatie te winnen. 

En Toen Werd Het Stil is een tijdsdocument over alle maatregelen en uitdagingen waarmee Grenswerk in een jaar corona te dealen heeft gehad. Maar deze periode heeft Grenswerk ook juist heel veel opgeleverd: tijd om na te denken over de verhoudingen met de stad, artiesten, medewerkers, horeca in de binnenstad en nog meer. Er ontstaan nieuwe inzichten, samenwerkingen en relaties voor de toekomst. Daar wordt uiteraard altijd veel over nagedacht, maar het dreigt wel eens op de achtergrond te raken omdat de agenda vol staat met shows die geboekt, gepromoot en geproduceerd moeten worden.

De documentaire volgt ook de totstandkoming van het nieuwe festival Aan de Waterkant, dat aankomend weekend van start gaan aan de Lage Loswal. Dit nieuwe stadsfestival is tijdens de opnames van de docu bedacht en opgezet. Aan de Waterkant loopt van 30 juli tot en met 22 augustus en heeft onder andere Douwe Bob, Wolter Kroes, Guido Weijers, Froukje, Sef en nog veel meer shows op het programma staan.

Bekijk de docu hier:

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren