Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
28 oktober 2014

Extra kaarten beschikbaar voor The Wall

Poppodium Grenswerk stelt 50 extra kaarten beschikbaar voor de uitverkochte uitvoeringen van The Wall op 8 en 9 november aanstaande. Per dag komen er 25 kaarten beschikbaar.

De organisatie heeft hiertoe besloten naar aanleiding van de aanhoudende grote vraag naar kaarten voor de beide uitverkochte uitvoeringen. De 25 extra kaarten per dag komen beschikbaar door een wijzing in de indeling van de zaal van Grenswerk. In totaal kunnen per avond 500 bezoekers toegelaten worden. Een gedeelte van de capaciteit is benodigd voor de multimedia regie.

Achtergrond:
Twee weken lang vinden op verschillende locaties in de stad evenementen plaats met Berlijn en de val van de muur als uitgangspunt. De grote finale is de integrale uitvoering van Pink Floyd’s ‘The Wall’ door The Pink Floyd Sound samen met een groot aantal muzikale gasten op 8 en 9 november. Daarnaast wordt op de markt voor het stadhuis een muur gebouwd van acht meter breed en vier meter hoog. Het Venlose poppodium zet hiermee in op haar rol als productiehuis in plaats van enkel podium. Alle onderdelen van het project kwamen tot stand middels co-creatie met diverse lokale partijen. Een overzicht van deze projecten is te vinden op https://www.grenswerk.nl/thewall/

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren