Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
26 oktober 2015

Feedback van een legendarische platenbaas

Demo-hearing met Renaat Vandepapeliere van R&S Records

In samenwerking met R&S Records en Stichting Popmuziek Limburg presenteert Poppodium Grenswerk een exclusieve demo hearing met labeleigenaar Renaat Vandepapeliere van het Belgische R&S Records. R&S Records stond aan de basis van de carrières van grote namen binnen de elektronische muziek als Aphex Twin, Joey Beltram, Blawan en James Blake.

De demo hearing zal plaatsvinden aan de vooravond van de R&S Records labelnight in Popppodium Grenswerk in Venlo op vrijdag 13 november 2015. De labelnight wordt muzikaal ingevuld door Paula Temple, Vaal en Renaat Vandepapeliere zelf. Er is maximaal plaats voor zes genodigden in de demo hearing.

Producenten die in aanmerking willen komen voor één van de zes plekken moeten voor maandag 9 november hun track opsturen naar randsdemo@grenswerk.nl. Doe dit door in de mail een link naar de track op je Soundcloud account te geven. Het team van Poppodium Grenswerk maakt een voorselectie van de ingestuurde tracks. Op 10 november wordt de selectie gemaakt.

De zes geselecteerde producers wordt uitgenodigd voor een exclusief diner met Renaat Vandepapeliere in Poppodium Grenswerk. Aansluitend volgt de hearing, waarin Renaat aandachtig naar de ingezonden tracks zal luisteren. Er is uiteraard ook volop ruimte voor het stellen van vragen. De R&S records labelnight start vervolgens om 23:00.

avatars-000000769231-u1bso0-crop

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren