Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
13 maart 2020

Grenswerk & COVID-19

Events zaal tot en met 6 april verplaatst 

In navolging van de besluiten van het kabinet is Poppodium Grenswerk vanaf nu helemaal gesloten, vooralsnog tot en met 6 april. We staan achter het besluit van het kabinet. Het voelt ook niet meer verantwoord om open te zijn; voor de gezondheid van onze gasten, ons personeel en alle mensen die we liefhebben. Dit is de enige juiste stap.

Verplaatste shows
Samen met de betrokken artiesten en boekingskantoren zijn we momenteel aan het bekijken waar we deze concerten en clubavonden heen kunnen verplaatsen. We zijn hier druk mee bezig. Dit kost natuurlijk enige tijd en we vragen jullie hiervoor om begrip en geduld. Het gaat om de volgende events:

14.03 Papi Chulo
19.03 Sound of Students
20.03 Ultimate Eagles
21.03 Hitszone
26.03 Matthews Southern Comfort
27.03 Thank God It’s Donna
28.03 Janse Bagge Bend
29.03 Vintage Kilo Sale
02.04 Wilson & Wakeman
03.04 NEXUS 9292
04.04 Rewind

Informatie kaartkopers
Kaartkopers van bovenstaande concerten en clubavonden worden geïnformeerd via e-mail, website en social media. Reeds gekochte kaarten blijven natuurlijk gewoon geldig voor de nieuwe datum. Mocht je niet kunnen op de nieuwe datum, is er de mogelijkheid om het entreegeld terug te ontvangen. Mocht het event onverhoopt helemaal geen doorgang meer kunnen vinden, worden alle tickets automatisch terug betaald.

Grenswerk Café
Grenswerk Café is vanaf zondag 15 maart om 18:00 dicht gegaan. Vooralsnog blijven we tot en met 6 april gesloten.

Tot slot
Stuur ons bij voorkeur een bericht via e-mail (info@grenswerk.nl) of via Facebook chat bij eventuele vragen. Op de detailpagina’s van het concert (op onze website of social media) is ook meer informatie te vinden. We proberen alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

We willen jullie bedanken voor het begrip en geduld. Hopelijk tot snel in Grenswerk!

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren