Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
1 december 2015

Grenswerk genomineerd als Beste Poppodium van Nederland

Poppodium Grenswerk is genomineerd voor een IJzeren Podiumdier in de categorie ‘Beste Poppodium van Nederland.’ De IJzeren Podiumdieren worden sinds 1997 uitgereikt door de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF). De uitreiking vindt traditiegetrouw plaats in januari op het Eurosonic Noorderslag festival in Groningen. Grenswerk is genomineerd samen met Doornroosje (Nijmegen), Hedon (Zwolle) en Worm (Rotterdam).

De IJzeren Podiumdieren zijn brancheprijzen. Alle leden van het VNPF brengen stemmen uit op hun collega’s. Grenswerk is dus genomineerd door de collega-podia. “Echt een fantastische kroon op het werk tot zover,” zegt directeur Dustin van Rhienen: “Na jaren van voorbereiding door bestuur, team en een grote groep vrijwilligers zijn we nu een dik jaar open. Dat collega-podia in het land ons hebben opgemerkt en onze manier van werken waarderen vind ik bijzonder.”

Er zijn verder prijzen te winnen in de categorieën Beste Festival, Beste Directeur, Beste Programmeur en Beste Marketeer. Dit is de tweede nominatie van Grenswerk in twee jaar tijd. Vorig jaar werd dance-programmeur Tim Gaal al genomineerd in de categorie ‘Beste Programmeur’.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren