Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
2 maart 2017

Grenswerk middelpunt van internationale trance scene

De derde Coldharbour Recordings Nights in Grenswerk verwelkomt bezoekers uit Rusland, Estland, Tsjechië, Frankrijk, Engeland, België en Duitsland. De avond in het Venlose poppodium vindt plaats op 17 maart en verkocht vanmorgen uit. Headliner deze avond is de internationaal bekende trance-DJ Markus Schulz. Aanjager van deze avonden is Isaac Vissers uit Venlo, die samen met Rob Koopmans het DJ-duo Fisherman & Hawkins vormt. Daarmee vliegt hij over de hele wereld.

Isaac Vissers organiseert al tien jaar trance-avonden in Venlo. Hij begon in Perron55, maar na de opening van Poppodium Grenswerk hebben deze avonden een vlucht genomen. Ze trekken zonder uitzondering publiek uit heel Europa. Markus Schultz is de grootste boeking tot nog toe. Vissers is samen met Baarlonaar Rob Koopmans zeer succesvol als Fisherman & Hawkins. Ze draaien regelmatig op grote feesten in Azië, Australië en Amerika.

Het duo brengt muziek uit op het in Miami (USA) gebaseerde Coldharbour Recordings, het platenlabel van Markus Schulz. De van oorsprong Duitse Schulz is een van de meest relevante DJ-producers in het genre op dit moment.

Trance is een dance muziek genre, waarbij naast pulserende beats de melodie zeer centraal staat. Het genre ontstond in de vroege jaren negentig in Duitsland en Engeland en werd wereldwijd groot gemaakt door Nederlandse DJ’s als Tiësto en Armin van Buuren. Verschillende media voorspellen dat trance in 2017 wereldwijd een heftige comeback gaat beleven.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren