Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
6 februari 2015

Groot Afterpartees Slotconcert in Grenswerk

Op 19 december sluit Afterpartees het jaar af met een grote homecoming show in Grenswerk. Onder de naam ‘Slotconcert’ nodigt Afterpartees bands en deejays uit die zij nu, en in de loop van het jaar tegen komen en tof vinden. Afterpartees werd door verschillende media uitgeroepen als absolute winnaar van het Noorderslag-festival, vorige maand in Groningen. Dat zorgt altijd voor een stortvloed aan boekingen. De band wil het jaar daarom thuis de laatste show van het jaar spelen.

“Afterpartees hebben een druk jaar voor de boeg. Met hun debuutplaat Glitter Lizard (Excelsior Recordings) onder de arm gaat de machine weer lopen: spelen, rijden, spelen, de vieze was naar mama brengen, friet eten en weer spelen… Maar; na een druk jaar mag er gefeest worden.

Daarom organiseert Afterpartees in samenwerking met Poppodium Grenswerk aan het eind van het jaar een feestje; een heuze homecoming show waarbij we samen (jullie, wij) het jaar in stijl afsluiten. Onder de naam ‘Slotconcert’ (red: naam zorgvuldig geleend van Rowwen Heze want volgens marktonderzoek reageren mensen positief op dingen die ze herkennen) nodigt Afterpartees bands en deejays uit die zij nu, en in de loop van het jaar tegen komen en tof vinden. Op 19 december is er een avondvullend programma waar we samen genieten van killer muziek, biertjes en elkaar. Ook gaat het gerucht dat er kippen met cowboyhoeden komen, mits de voedsel- en warenautoriteit dit jaar de regels een beetje versoepelt.

De line-up maken we over het komend jaar bekend. Dat we zelf spelen lijkt ons duidelijk, maar onze vrienden van Cairo Liberation Front zijn de eerste gasten die we al aan kunnen kondigen. Kaartjes kende vanaaf noe koepen. Joe Haaj.

Groet, SjorsBasJesseYouriNiek”

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren