Nieuws

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
18 mei 2018

Grootschalig internationaal Indoor Trance Festival in Venlo

Poppodium Grenswerk, Airwalk en De Maaspoort Theater & Events organiseren op zaterdag 10 november het eerste grootschalige Indoor Trance Festival ooit in deze regio, onder de naam Airwalk Festival. Aanstaande maandag 21 mei om 12:00 start de verkoop van de Early Bird tickets via www.airwalkfestival.nl.

AIRWALK gaat plaatsvinden op zaterdag 10 november 2018 in De Maaspoort met 14 acts, verdeeld over 2 stages; MAIN en PSY. De PSY stage wordt gehost door Trippedelic Events. Aanstaande maandag 21 mei om 12:00 start de Early Bird verkoop via www.airwalkfestival.nl.

Initiatiefnemer Isaac Vissers: “Na vele succesvolle edities in Perron 55 en Grenswerk gaan we voor een nog grotere uitdaging om het publiek te verassen. Een grootschalig Indoor Trance Festival van hoge kwaliteit op een toplocatie als deze is een droom die nu werkelijkheid wordt.”

AIRWALK wordt het grootste Indoor Trance Festival van Zuid-Nederland met internationale allure, met zeer bekende namen uit de trance scene. In de komende weken worden de artiesten een voor een bekend gemaakt via sociale media.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren