Ik Speel Op Zomerparkfeest

Ik Speel Op Zomerparkfeest zal in 2024 terugkeren met een nieuw programma. Hou deze pagina en onze socials in de gaten voor meer informatie.

2022
Wil jij deze zomer optreden op Zomerparkfeest, het leukste festival van Venlo? Dan heb je geluk! Ook dit jaar organiseren Grenswerk, Zomerparkfeest, Tino Snijtsheuvel & Zonen, De Maaspoort Theater & Events en het Limburgs Museum audities om een speelplek te bemachtigen op Zomerparkfeest bij de Grenswerk compound.

En dat niet alleen! Ben jij één van de gelukkige die uitgekozen wordt, dan gaan we jou coachen om vol zelfvertrouwen op het podium te kunnen knallen! Dit jaar is het een singer-songwriter editie, dus schrijf jij je eigen songs of heb je een uniek zangtalent? Dan zoeken wij jou! Audities staan open voor iedereen tot en met een leeftijd van 25 jaar, verdeeld over twee categorieën: t/m 16 jaar en 16 t/m 25 jaar. Afkomstig uit regio Venlo / Noord-Limburg is een pré.

De auditie

Na een korte soundcheck speel je een door jou voorbereid stuk naar keuze. Zorg ook voor een reservestuk. Direct daarna krijg je feedback en hoor je of je bent geselecteerd. Zorg dat je goed bent voorbereid. Ook al houden we rekening met leeftijd, we zijn op zoek naar de  beste acts.

De coaches


Geronimo Snijtsheuvel tourt als solo pianist op festivals en in stadions over de hele wereld en componeert en produceert shows voor de grootste DJ’s van dit moment. Samen met andere ervaren en bewezen Singer-Songwriters gaat hij je klaarstomen voor het optreden.

Neem bij vragen contact met ons op via geronimo@snijtsheuvel.nl

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden