Ik Speel Op Zomerparkfeest

Wil jij deze zomer optreden op Zomerparkfeest, het leukste festival van Venlo? Dan heb je geluk! Dit jaar organiseren Grenswerk, Zomerparkfeest, Tino Snijtsheuvel & Zonen en De Maaspoort Theater & Events audities om een speelplek te bemachtigen op de Amigo Stage op het Zomerparkfeest.
En dat niet alleen! Ben jij één van de gelukkige die uitgekozen wordt, dan gaan we jou coachen om vol zelfvertrouwen op het podium te kunnen knallen!

Poppodium Grenswerk, De Maaspoort en componist Geronimo Snijtsheuvel werken samen met dit talentontwikkelingstraject voor jonge lokale muzikanten. Bands, die aan de hand van audities zijn samengesteld, stomen we door middel van verschillende workshops en try-outs klaar voor een optreden op Zomerparkfeest.

Inschrijvingen zijn gesloten. 

Belangrijke informatie:
Het optreden is op vrijdag 26 augustus op het Zomerparkfeest festival. Als je je opgeeft, moet je naast deze datum beschikbaar zijn op de auditiedag, coachingsdagen en try-out optredens.

Verplichte beschikbaarheid:
Auditiedag | donderdag 7 juli OF vrijdag 8 juli (DEZE AUDITIEDAGEN ZITTEN VOL!)
Wegens succes hebben we een extra auditiedag op 13 juni gepland! Inschrijven hiervoor kan nog tot 12 juni.
*Je hoeft niet het hele tijdsblok aanwezig te zijn. Je krijgt een rooster met de tijden waarop jij bent ingepland.

Wegens succes hebben we een extra auditiedag op 13 juni gepland! Inschrijven hiervoor kan nog tot 12 juni.
*inschrijving is inmiddels gesloten.

Coachingsdagen |Zaterdag 23 juli & dinsdag 23 augustus | Tussen 09:00 en 16:00 uur

Doorloop en Try Out  | woensdag 24 augustus | 13:00 – 21:00 uur

Zomerparkfeest optreden | Vrijdag 26 augustus 17:00 uur

Audities staan open voor iedereen tot en met een leeftijd tot 18 jaar verdeeld over twee categorieën: t/m 13 jaar en 14 t/m 18 jaar. Leidend bij het indelen van een act/band is dat de gemiddelde leeftijd in de categorie past. Daarbij moet tenminste één bandlid uit de regio Venlo komen. Als losse vocalist kan je je ook opgeven, zangers en zangeressen kunnen aangeven of ze een pianist nodig hebben of een tape meenemen.

De sluitingsdatum voor inschrijving is woensdag 6 juli.

De auditie:
Na een korte soundcheck speel je met je band een door jullie/jou voorbereid stuk naar keuze. Zorg ook voor een reservestuk. Direct daarna krijg je jouw juryrapport en hoor je of je bent geselecteerd. Zorg dat je super goed bent voorbereid. Ook al houden we rekening met leeftijd, alleen de beste acts worden geselecteerd.

De coaches:

Geronimo Snijtsheuvel
Geronimo Snijtsheuvel tourt als solo pianist op festivals en in stadions over de hele wereld en componeert en produceert shows voor de grootste DJ’s van dit moment. Geronimo is vooral bekend door zijn werk met Ferry Corsten en Armin van Buuren.

Niels Geusebroek
Niels Geusebroek (van de nummer 1 hits “year of summer” en “take your time”) stoomt je klaar voor het Zomerparkfeest podium als Singer-Songwriter Coach. Misschien ken je hem wel van The Voice Of Holland, met zijn podium en schrijf ervaring gaat hij samen met jou aan de slag.

Koen Herfst
Koen Herfst is een van de meest energieke en veelzijdige drummers van Nederland. Hij is bekend van zijn werk met Armin van Buuren, waarmee hij twee wereldtours deed. Ook organiseert Koen jaarlijks het festival ‘Herfstfest’, het grootste drum evenement van Nederland, en produceert hij muziek voor zichzelf en voor anderen. Alsof dit alles nog niet genoeg is, laat Koen zich als echte multi-instrumentalist van zijn beste kant zien in het solo project DRUMLUST, waar hij verschillende elektronische muziekstijlen combineert.

Neem bij vragen contact met ons op via geronimo@snijtsheuvel.nl

 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Lokaal C
image001.png

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden