Ik Speel Op Zomerparkfeest

Wil jij deze zomer optreden op Zomerparkfeest, het leukste festival van Venlo? Dan heb je geluk! Dit jaar organiseren Grenswerk, Zomerparkfeest, Tino Snijtsheuvel & Zonen en De Maaspoort Theater & Events audities om een speelplek te bemachtigen op de Amigo Stage op het Zomerparkfeest.
En dat niet alleen! Ben jij één van de gelukkige die uitgekozen wordt, dan gaan we jou coachen om vol zelfvertrouwen op het podium te kunnen knallen!

Poppodium Grenswerk, De Maaspoort en componist Geronimo Snijtsheuvel werken samen met dit talentontwikkelingstraject voor jonge lokale muzikanten. Bands, die aan de hand van audities zijn samengesteld, stomen we door middel van verschillende workshops en try-outs klaar voor een optreden op Zomerparkfeest.

Schrijf je in via dit formulier

Belangrijke informatie:
Het optreden is op vrijdag 26 augustus op het Zomerparkfeest festival. Als je je opgeeft, moet je naast deze datum beschikbaar zijn op de auditiedag, coachingsdagen en try-out optredens.

Verplichte beschikbaarheid:
Auditiedag | donderdag 7 juli OF vrijdag 8 juli | Tussen 18:00 en 22:00 uur
*Je hoeft niet het hele tijdsblok aanwezig te zijn. Je krijgt een rooster met de tijden waarop jij bent ingepland.

Coachingsdagen |Zaterdag 23 juli & dinsdag 23 augustus | Tussen 09:00 en 16:00 uur

Doorloop en Try Out  | woensdag 24 augustus | 13:00 – 21:00 uur

Zomerparkfeest optreden | Vrijdag 26 augustus 17:00 uur

Audities staan open voor iedereen tot en met een leeftijd tot 18 jaar verdeeld over twee categorieën: t/m 13 jaar en 14 t/m 18 jaar. Leidend bij het indelen van een act/band is dat de gemiddelde leeftijd in de categorie past. Daarbij moet tenminste één bandlid uit de regio Venlo komen. Als losse vocalist kan je je ook opgeven, zangers en zangeressen kunnen aangeven of ze een pianist nodig hebben of een tape meenemen.

De sluitingsdatum voor inschrijving is woensdag 6 juli.

De auditie:
Na een korte soundcheck speel je met je band een door jullie/jou voorbereid stuk naar keuze. Zorg ook voor een reservestuk. Direct daarna krijg je jouw juryrapport en hoor je of je bent geselecteerd. Zorg dat je super goed bent voorbereid. Ook al houden we rekening met leeftijd, alleen de beste acts worden geselecteerd.

De coach:
Geronimo Snijtsheuvel tourt als solo pianist op festivals en in stadions over de hele wereld en componeert en produceert shows voor de grootste DJ’s van dit moment.

Neem bij vragen contact met ons op via geronimo@snijtsheuvel.nl

 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Lokaal C
image001.png

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden