Info

Wat is Grenswerk?

Grenswerk is het poppodium van Venlo en omstreken. Activiteiten in alle aspecten van de popcultuur komen aan bod bij Grenswerk: Concerten, dance feesten, repeteer- en opname faciliteiten, vrijwilligerswerk, opleidingsmogelijkheden en nog veel meer!

Grenswerk stelt zich als missie om een bijdrage te leveren aan het culturele klimaat in de gemeente Venlo en de regio, door mensen plezier te laten beleven aan alle aspecten van de popmuziek.

Grenswerk wilt mensen op een laagdrempelige manier in aanraking laten komen met muziek en met elkaar. Het programma is aansprekend en voor een brede doelgroep: populair, kwaliteit, vernieuwing en verdieping gaan hand in hand. We zijn de aanjager van popcultuur in de regio en een betrouwbare samenwerkingspartner. Openheid, samenwerking, waardering, plezier en innovatie zijn de kernwaarden van poppodium Grenswerk.

Gebouw

Op Peperstraat nr. 10 in het centrum van Venlo ligt een prachtig nieuw gebouw wat speciaal is ontworpen door de architecten Van Dongen & Koschuch voor poppodium Grenswerk.

Er is plek voor 550 bezoekers in de zaal, waarvan 400 op de vloer en 150 op het balkon. Het balkon dient als uitbreiding van de zaal, maar kan ook fungeren als aparte kleine zaal voor circa 150 personen. Hierdoor is de zaal van het poppodium aan te passen aan de omvang en de beoogde sfeer van een activiteit. In ons eetcafé kunnen 75 mensen zitten of 150 mensen staan. Er zijn 5 oefenruimten voor bands en artiesten op de begane grond.

Poppodium Grenswerk
Peperstraat 10
5911 HA Venlo

077 326 6530
info@grenswerk.nl

Abonneren programmaboekje

Wil je maandelijks ons programmaboekje ontvangen voor op je locatie? Mail je naam en adres o.v.v. ‘abonneren programmaboekje’ naar info@grenswerk.nl. Inschrijven op de Grenswerk nieuwsbrief kan onder het kopje ‘Nieuws’.

Algemene voorwaarden & huisregels

Onze algemene voorwaarden zijn hier te downloaden. Onze huisregels vind je hier. Ons hernieuwde privacy statement kun je hier vinden.

Jaarverslag en jaarrekeningen 2017

Ons inhoudelijk jaarverslag is te downloaden via deze link.

De jaarrekening van Stichting Poppodium Grenswerk is hier te vinden.

De jaarrekening van Poppodium Grenswerk B.V. is hier te vinden.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden