Club Grenswerk

Aankomende Club Grenswerk shows

  • 07.01 vrijdag

    Thank God It’s Donna:
    The Original Donna Summer Tribute

    met Gare Du Nord starring Carolina Dijkhuizen

    Donna Summer Tribute / Open 20:00 / Aanvang 20:30 / € 25,-

Club Grenswerk Pas verlenging naar 2021

We waren net goed onderweg met een aantal mooie Club Grenswerk shows en er stonden er nog heel wat op de planning. Maar toen gooide onze vriend Covid-19 roet in het eten… Maar… Er is goed nieuws voor alle Club Grenswerk pashouders. We hebben besloten om alle Club Grenswerk passen voor 2020 te verlengen met een jaar. Jouw huidige Club-pas is dus ook in heel 2021 nog geldig. Je hoeft hier verder niets voor te doen. We zullen ook in 2021 een rits concerten aankondigen waar jij met je pasje met QR code voor niks naar toe kunt.

Welkom bij Club Grenswerk!

Wil jij ook bij onze club?  Voor slechts €35,- mag je jezelf voor één jaar tot Club Grenswerk-lid rekenen en hebben we een aantal hele toffe aanbiedingen voor je! Maar wat krijg je hier dan precies voor terug?

1. Gratis toegang bij minimaal 15 Club Grenswerk shows
(door ons geselecteerde concerten en dance-avonden)

Wij selecteren het komende jaar minimaal 15 Club Grenswerk concerten en/of dance-avonden. Clubkaart-houders kunnen hun pas laten scannen aan de deur. Vervolgens kunnen deze concerten gratis bezocht worden. GRATIS. Voor niks, noppes, nada dus!

2. Korting in het Grenswerk Café

Op vertoon van je Grenswerk Clubkaart krijg je 15 procent korting op je eigen (persoonlijke) besteding in het Grenswerk Café.

Club Grenswerk Jaarpas 2020

De Club Grenswerk Jaarpassen voor 2020 zijn compleet UITVERKOCHT. Wil jij volgend jaar ook bij deze club horen en kans maken op een jaarpas? Mail ons dan even op info@grenswerk.nl en we voegen je toe aan de Club Grenswerk nieuwsbrief.

foto copy

 

Algemene voorwaarden Club Grenswerk:
– De Clubkaart is strikt persoonlijk en staat op naam geregistreerd. Bij binnenkomst laat je de Club Grenswerk Jaarpas plus je legitimatie zien. Bij misbruik wordt je Clubkaart ingenomen.

– Als we de Club Grenswerk shows bekend maken kunnen dit concerten of dance-avonden zijn die al in de voorverkoop zijn. We kunnen er niets aan doen als je al een kaartje hebt hiervoor. Blijkt het later een gratis show te zijn, dan kun je je kaartje alsnog proberen te verkopen aan een ander. Of gewoon gezellig een vriend of vriendin meenemen natuurlijk!

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden