Corona Maatregelen

QR Code via test-, vaccinatie- of herstelbewijs
Voor de aankomende evenementen in Grenswerk heb je de QR code in de CoronaCheck-app én je ID nodig. Andere test- of vaccinatiebewijzen, zoals een email of je gele vaccinatiepaspoort worden niet geaccepteerd.

Hoe krijg ik een QR code in de CoronaCheck-app?

Let op: een papieren bewijs is ook mogelijk. Tevens handig wanneer je geen smartphone hebt. Lees hier hoe je aan een papieren bewijs komt.

Wat betekenen de huidige Corona maatregelen voor je bezoek aan Poppodium Grenswerk?

We vragen aan iedereen die ons bezoekt om verantwoordelijkheid te nemen en de algemene RIVM richtlijnen op te volgen. Voel je je niet lekker, blijf dan thuis en neem geen risico. Onze gehanteerde protocollen, landelijk opgesteld door onze branche vereniging VNPF, zijn reeds zeer strikt en daarmee veilig maar we vragen aan iedereen om het gezonde verstand te gebruiken. Als we rekening houden met elkaar en de maatregelen netjes opvolgen voorkomen we besmettingsgevaar. Op deze manier kan Grenswerk, samen met de andere podia, culturele instellingen en uitgaansgelegenheden in Venlo, voorlopig op een veilige manier open blijven.

Door de aangescherpte maatregelen van 12 november 2021 zijn alle shows in Grenswerk seated shows.

Corona Protocol Grenswerk

De corona-tijd houdt het een en ander in voor je bezoek aan Grenswerk. We moeten met een hele hoop dingen rekening houden. We hebben daarom een aantal regels opgesteld om dit in zo goed mogelijke banen te leiden. Hierbij een overzicht wat je van ons kunt verwachten, maar ook wat wij van jou verwachten.

Algemeen
– Blijf thuis als je klachten hebt.
– Neem je legitimatie mee. Dit is verplicht. Hier kan op gecontroleerd worden aan de deur.

Aankomst
– Bij je aankomst bij Grenswerk wacht je voor de ingang. Hier zijn vakken gemaakt waarin je op afstand van je voorgangers kunt staan.
– Hou je QR Code in de Corona Check-app gereed.
– Houd ook alvast je ticket klaar. We scannen je ticket en QR code meteen bij binnenkomst. Je ticket printen kan, maar is niet nodig. We kunnen hem ook scannen van je telefoon.
– Houd voldoende afstand van elkaar bij het naar boven lopen op de trap.

Horeca
– Grenswerk is volledig cashless, betalen doe je met PIN. Er is geen muntverkoop. Reeds gekochte oranje en gele munten zijn uiteraard wel in te leveren.

Heb je vragen over dit beleid, mail ons dan even op info@grenswerk.nl.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden