Tickets bestellen

Tickets bestellen

Wij bieden vier mogelijkheden om kaarten voor een concert of dance-avond te bestellen. We raden je aan om je tickets altijd vooraf online te bestellen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Mocht je een mooi papieren kaartje willen, dan kom je naar ons eetcafé. Daarnaast hebben we twee voorverkooppunten.

Online bestellen
Op de pagina van een evenement klik je op de knop ‘Tickets’. Hierna dien je een account aan te maken. Vervolgens kun je aangeven hoeveel tickets je wilt bestellen. Je kunt betalen met iDeal, Paypal, Podiumcadeaukaart, Mr. Cash en Giropay. De kaartjes worden als e-tickets verzonden naar het opgegeven e-mailadres. E-tickets kunnen gescand worden vanaf je mobiele telefoon, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon uitprinten.

Eetcafé Grenswerk
In ons eetcafé kun je voor de voorverkoopprijs een mooi papieren kaartje halen, tot de deuren open gaan. Ons eetcafé is geopend van woensdag t/m zondag vanaf 12:00. Ook kun je hier terecht voor een borrel en een lekkere maaltijd. Voor meer info en de actuele menukaart check je deze pagina.

Sounds Venlo (Parade 66, Venlo)
Sounds is al sinds jaar en dag onze partner in crime. We komen hier net als jou geregeld over de vloer om een plaatje te kopen of om de tofste in-store concerten te zien. Uiteraard bieden we hier ook de mogelijkheid om je kaarten te kopen voor een concert of dance-avond in Grenswerk.

Huis van de Streek / VVV Horst (Steenstraat 2, Horst)
Ben je een keer buiten de stad of woon je een eindje van Venlo af? Ook bij het Huis van de Streek in Horst bieden wij de mogelijkheid aan om tickets voor Grenswerk te kopen.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden