Tickets bestellen

Tickets bestellen

Wij bieden een aantal mogelijkheden om kaarten voor een concert of club-avond te bestellen. We raden je aan om je tickets altijd vooraf online te bestellen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Online bestellen
Op de pagina van een evenement klik je op de knop ‘Tickets’. Vervolgens kun je aangeven hoeveel tickets je wilt bestellen. We bieden verschillende betalingsmogelijkheden aan zoals  iDeal, Creditcard, Mr. Cash en Giropay. De kaartjes worden als e-tickets verzonden naar het opgegeven e-mailadres. E-tickets kunnen gescand worden vanaf je mobiele telefoon, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon uitprinten.

Café Grenswerk
In ons café kun je voor de voorverkoopprijs een kaartje halen, tot de deuren open gaan. Ons café is geopend van donderdag t/m zondag vanaf 12:00. Ook kun je hier terecht voor een borrel en een lekkere maaltijd. Voor meer info en de actuele menukaart check je deze pagina.

Sounds Venlo (Parade 66, Venlo)
Sounds is al sinds jaar en dag onze partner in crime. We komen hier net als jou geregeld over de vloer om een plaatje te kopen of om de tofste in-store concerten te zien. Uiteraard bieden we hier ook de mogelijkheid om je kaarten te kopen voor een concert of dance-avond in Grenswerk.

Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden